Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

A.Y.P.G.'de ki tüm dostlara merhabalar, günaydınlar :cool:
Dün akşam dediğim gibi 21:00 gibi evden çıktım, eve girdiğimde saat 22:15 civarıydı, ortalama bir hızla pedalladık, iyi de oldu valla dün iş yerinde triger kopuyordu bir ara az adam çok iş modundayız :D İyi kafa dağıttık, gece de deliksiz bir uyku ;) Bu arada dün akşam meydan üzeri eve dönerken emniyetin oralarda 2-3 tane it varmış sonradan fakettim, içlerinden bir tanesi hafiften hareketlendi, tabi o sırada panik vs. ile de Bakırköy Meydan dolayları oldukça ama oldukça abartı bir sesle yankılanmış olabilir, laaaynnn diyerekten :04: Çevreye verdiğimiz geçiçi rahatsızlıktan ötürü özür dileriz :D :D :D Makara bir yana dün akşam ikinci bir it oğlu it saldırısına kurban gidecektik iyi mi Allah tüm A.Y.P.G. ailesini ve bisikletçileri it aleminin tüm cinslerinden muhafaza etsin, ırak olsunlar cümlemizden :D Bu hafta yanıcı ve parlayıcı Hellas Metaxa hesabı yeni bir şeyler ayarlayabilirim :D
Son olarak şu fenere güzergahındaki çıkışı çok merak ediyorum, açı vs. ne kadar dik, fenere gidebilirsem göreceğim, bu geçtiğimiz yaz Büyükçekmece'de ki evde kalırken sadece Cumartesi günleri fabrikaya bisikletle giderdim, yarım günlük boş oturma eylemimize bir aktivite olsun hesabı :D Sabahları direkt kısa güzergah Beykent'i tırmanmak yerine Büyükçekmece göl tarafı merkezin oradan Atirus A.V.M.'nin hizadan çıkar meşhur devebağırtanı max. yarım saatte tatlı tatlı tırmanıyordum, acaba fener nasıl olur, daha önceden araçla vs. gittiğim dönemlerden bir hayli S çizen güzergah olduğunu hatırlıyorum, Tüyap - Devebağırtan çok dik değil gibi biraz uzun fakat tatlı bir güzegah adamı yormuyordu :04:
Neyse yaw sabah sabah yine çenem düştü idare deiniz :04:

Scudo
Bu arada dün akşam meydan üzeri eve dönerken emniyetin oralarda 2-3 tane it varmış sonradan fakettim, içlerinden bir tanesi hafiften hareketlendi, tabi o sırada panik vs. ile de Bakırköy Meydan dolayları oldukça ama oldukça abartı bir sesle yankılanmış olabilir, laaaynnn diyerekten Çevreye verdiğimiz geçiçi rahatsızlıktan ötürü özür dileriz Makara bir yana dün akşam ikinci bir it oğlu it saldırısına kurban gidecektik iyi mi

onlar istanbulun belki de en zararsız itleridir çekinme abi :in: 1 tane siyah beyaz olan vardı millet besleye besleye 7 8 tane oldular akşam turluyolar arabaları özellikle siyah olanları kovalıyolar. yanlarından biraz yavaş geçsen dönüp bakmazlar bile. 2 tane siyah-kahve uzun bacaklı olanlar var onlar biraz daha kovalama meraklısı ama tamamen zararsızlar. :)

@gokhanbasar

Valla hocam geçtiğimiz 29 Ekim A.Y.P.G. ile Bağdat Caddesi'ndeki kutlamalara çok güzel bir çıkarmada bulunduk, her şey iyi güzeldi sağ sağlim gittik geldik taa ki Veliefendi Hipodrom'u Kennedy'e bağlayan kavşak noktasının oralarda verdiğimiz mola sonrası benim açımdan bir itin tek diş geçirmesiyle biten bir gün oldu, o gün sonrası köpeklerden ister evcil ister sokak olsun farketmiyor çok fazla acıma duygum kalmadı, tabi hayvanları besleme yönünden vs. o anlamda merhameti yitirmedik ama eskisi kadar samimiyete gerek yok, mesafe olmasında feyda var :04: :04:

@Mert DOLUEL

geçmiş olsun :) çocukken beni çok it kovaladı ve ısırdı bir iki kere. baktım bişey olmuyo kaçmıyom artık, tekme sallamaya da kıyamıyorum. başıma gelirse ısıracak artık yapacak bişey yok gibi. trafikte bisikletten düşmeme neden olmasın da ısırılmaya razıyım. köpek düdüğü alıyorum bakalım öncelikle bu meydandakilerde deneyecem, sonucu yazarım artık. meydandaki sokak köpekleri maşallah evdekiler kadar iyi besleniyor o yüzden azman oldular ama zararsızlar.

Ayrıca,
Bilmem Kaçıncı Geleneksel Uluslararası Begum Aksamında;
34. Avrasya Maratonunda dereceye giren değerli AYPG liler bilenklink ve sertifikalarını alacaklar. :)

@Levent_K

O zaman şampiyonluk kutlamaları için bu akşam geçenlerde getirdiğim fakat açmadığımız için hakkı verilemeyen yıllanmış Avşa Şampanyasını "gazı gitmediyse" patlatırız :04: :04: :04: Şampanyanın beklemişi nasıl olur bilinmez ama sonrasında oluşabilecek herhangi bir sağlık sıkıntısı durumunda, sorumluluk alınmamaktadır, bilgilerinize arz olunur :04: Daha önceden de dediğim üzere alt devre olarak benim için sıkıntı yok bugün varım yarın yoğum, it ısırmış malumunuz :04:

Neyse yahu makara bir yana akşama görüşmek üzere diyelim, güzel bir akşam olur inşallah, atın ölümü arpadan olsun :04:

@AYDIN DİRİCANLI

Yazık edecekler guzelım ıgneada'ya.
Insallah olmaz'da bu guzellık bozulmaz.

Eger bozulmazsa yaza 3-5 gunluk bı tur yapmak lazım tadını cıkara cıkara. ;)

İzleyin....Bilmem size ne anlatıyor....:cool:

İstanbula 260km. :)
Bir güne sığdıramayız gidişi..

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
''iğne ada bizi çağırıyor''
gidilmeli.... ama en az 5-6 gün zaman ister..
performans anlamında günlük 130 + 130 yapsak, 2 gün..
orada kalınacak.. tadına bakılacak, 2 gün ..
dönüş için de 2 gün dersek, 6 gün beyler bayanlar..
demlensin la...
......................................................
akşam begüm akşamı....
haydi abbas vakit tamam..
tahtalar hazır..
hamsiler hazır..
salata hazır..
sertifikalar hazır..
akşama aydın helva alır :) (sözün vardı unutturaman la)
duyan gelir artık ama gelenler parmak kaldırırsa
ekmeği, baliğı, fantayı ona göre ayarlarız millet ..
20.30 PO..
babamın oğlu olsa beklemem (alıntıdır)

@mehmet kendir

Bana uyar'da cok demlenmesı lazım.
Bu ay'larda oraya gıdılmez bence.
Yaz'ı beklemek lazım. :)
Neyse hallederız nolcak kı ;)

• Beğen
Tepkiler: Fatma ER
Geri