Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

sabah erken çıktığımızda (fener ) durmak beklemek işi yavaşlatır..
gidiş dönüş uzun sürer. herkesin badisi olsun o sayede daha rahat gideriz
saat olarak benim aklımdan gecen sakız ağacı kalkış 06.00...

mert 11. de biliyorsun koşu var.
sonrası hepimizin ortak vereceği kararla şekillenir..
sabırlı ol yatacak yerin çok la :)

Scudo
Mehmet Abi kuduz olduk artık idare ediver, itin huyuda geçmiş olsa gerek hiperaktive plus :D :D :D

Sabah ne kadar erken çıkabilirsek bencede o kadar iyi olur :cool: Tabi bu arada çoğunluk ne derse o dur haliyle ;D

Bu arada fabrikadan yüksek gramajlı ürün ayarlayacağım ya da vatka daha iyi olur, ufalanma, dökülme tozlanma yapmaz.

Mehmet abi Çarşamba akşam çok deli aşırı sağanak bir hava olmaz ise A.Y.P.G. Turkuaz çalışmasına güzel bir malzeme getireceğim, biraz fazla gramajlı fakat kış günleri için kullanımı olabilir, en azından fikir oluşturabilir :D

Bayağı iyi koşmuşsun abi helal olsun sana... Mükemmel kardiyon varmış! Gökhan abi de mi aynı performansta koştu??

Haftanın 3ncü iş gününden, yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese günaydınlar, merhabalar,

İş yerinde Rahmetli Kemal Sunal'ın Hababam Sınıfı modunda dolapta tereyağı saklama hesabı her sabah evde hazırladığım kahvaltıyı mideye indirmiş, inceden Joy Fm açmışım fevkin fevkindeyiz, tüm A.Y.P.G.'ye ASPAVA diyelim :D :D :D

Avrasya Maratonu ekini tam gaz çalışmaya devam ediyor sanırım, maşallah diyelim :cool:

Bu akşam için her koşulda İstanbul'dayım, daha doğrusu city centre :D Bu yağmurda klasik tür olur diye düşünüyorum, tabi ustalar daha iyi bilir, beklemedeyiz :cool:

Mehmet abi bu akşam her türlü A.Y.P.G. Turkuaz için bahsettiğim materyali sana ulaştıracağım, tura çıkılmasada 5 dakika kapına getiririm :vroam:

M.F.Ö.' den Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da herkese gelsin :D

@Mert DOLUEL

Eyvallah Mert.

Formunun zirvesindesin maşaallah.

Dün voleyboldaydık. Karşı takım gençler idi.

3 set yaptık. 2-1 aldık.

Bir gün önceki gecenin pert haliyle son servisle iş bitti. Son set skoru 25-23 idi..:)

Akşam sağnak olmazsa çıkarız gibi görünüyor.

Bugünkü ihracat yüklemelerinden biri gecikti ve işten çıkış 19:00, BÇ Albatros eve varış 19:30, duş, üst baş change ve birazdan Beylikdüzü, Migros'tan Metrobüsle Bahçelievler Pederle, Valideyi ziyaret :cool:

Sonrasında arabayı kaçırarak Yeşilköy'e maratoncuları ziyaret, bu akşam benim açımdan iki teker ütopik oldu ama bu akşam sadece koşu var gibi görünüyor, neyse yahu işten sebep çenem düştü sanırım :D

Görüşmek üzere diyelim

Yağmurda Begüm çıkışlı 14km,
dönüşte yağmur altında termosta çay keyfi,
iyiydi,
yine yapalım.
Çok yağmurda bisikletle çıkılamadığında böyle yapılabilir.
Bisikletle gelmek isteyenler yine 20:30 PO çıkışını yapabilir.

@ Levent K.

Levent abi aşırı yağmurlu, sağanak koşullarda koşu ya da yürüyüş güzel fikir, en azından böyle zamanlarda evde oturup mantarlamayız :D :D :D

Bu arada dün akşam yalan oldum, 22:30 gibi Yenibosna Kuleli'den zor dönüş yaptım, BÇ yönüne yağmuru siz düşünün artık o derece ahmak ıslatan + + + :D

Ayrıca A.Y.P.G. olarak klasik tur ya da diğer turlar için max. soğuk hava, yağmur koşullarını merak ediyorum, acaba dün akşam ki hava koşullarında tura çıkılma durumu oluyor mu ? Ya da dün akşam Avrasya Maraton son hazırlıkları olduğundan sebep mi farklı bir uygulamaya gidildi ?

Alt devreden ahiret soruları Volume 2. ısrarla isteyiniz :p
İdare edin garibanın feysbuk, tivittırı yok, hor görmeyiniz :cool:

@ Nuri Abi

Nuri abi maşallah de yahu, insan hissettiği yaştadır, tam Rahmi Koç işi oldu lafa gel

AYPG triatlona hazırlanıyor..
haziranda yalova...
seçmeler çok yakında..

levent ve ersev'in desteği ile haziranda yalova'dayız
.......................................

mert..
başkasının ne hissettiği değil sen ne hissediyorsun
çıkmak istersen durağa git gelen mutlaka olur..
dün koşan insanlar 1 haftadan beri bacak ağrısından neler çektiler :Ahhh-1660
ama (berkem sayesinde) bacaklar kendine geldi...
pazar kosarız.(avrasya) :in:
sonrasında yalova için ufaktan hazırlıklar başlar..:boese157:
(levent_K ve ersev'in önderliğinde)

@Mert DOLUEL

Çıkmaya niyetli olanları kimse durduramaz zaten.
Çıkıp çıkmama ile ilgili belirli bir prosedür yok, fakat durmadan yenileniyoruz, yerimizde saymıyoruz.
Muhtelif iletişim araçlarıyla koordinasyon sağlıyoruz.
Böyle durumlarda AYPG de herhangi bir delinin çıkıp taşı kuyuya atması yeterli.
Yarın Avrasya, öbürgün başka birşey...
Ya da sadece fanta,..:)

@mehmet kendir

Bu hareketler fanta kafasıyla olacak işler değil :D :D :D

Buna benzer bir organizasyon İstanbul Maslak'tan itibaren, Levent - Kanyon üzeri, Beşiktaş - Balmumcu'dan doğrudan Sahil ya da Gayrettepe, Mecidiyeköy'den, Harbiye, Taksim aman Allah'ım düşünemiyorum sonrasında bol vitaminli biber gazı afiyetle yenilir :D Makara bir yana ekstremden öte oldukça sayko bir oluşum, ölüme meydan okudukları sahneler var.
:000002158

@ Levent K.

Levent abi tur konusunda alt devre yeni sürüm bir deli olarak usta delilere saygımız sonsuz, arzular şelale :D

Geri