Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Şu an itibari ile 2. aşıyıda aradan çıkardık, kısmetse kaldı 3 parti, bir ay sonra inşallah tekrardan hiperaktif evcil hallerime dönerim :D :D :D A.Y.P.G.'de ki tüm maratoncu dostlara ısınma turlarında kolay gelsin :cool:
Şimdi eve gidip zıbarma vakti, dinlenmek şart :D Büyükçekmece'den selamlar, iyi akşamlar ;)

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Scudo
@Mert DOLUEL

Hacı aman aman aksatma asılar.
Ama ole hemen gecmek yok o hallere once ısık ve su testıne tabı tutulacaksın.
Ondan sonra normale doneceksın. ;) ;) ;)

akşam klasik ve yenilik bir arada turu :)

klasik : begüm deyiz..
yenilik : begüm + tesisler 8 km koşu

koşacak olanlar spor ayakkabılarını ve yedek t-şhortlarını yanına alsın.
yanacak olan ateş ısınma amaçlı olup her türlü ziyafete açıktır..

liste
1.mehmet
2.asan
3.cnyn
4.berkem
5.nuri
6.levent_K
7.
8.
9.

Gelecek olan arkadaşlar isimlerinizi ekleyiverin la..

@ademyener

Bu akşam bende geliyorum, ama emektarsız, kambersiz düğün olmaz :D :D :D

Su ve Işık testine hazır ve nazır sonradan ottübüs ile sizlere katılacağım,

Akşama görüşmek üzere diyelim . . .

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
‎""""TURKUAZ FORMA İÇİN SON GÜN""""

Turkuaz Forma

Ücretini Verenler

Kesin Liste:

Kenan 1 Adet XL Beden

Ertan 1 Adet XL Beden

Emel T. 1 Adet XL Beden

Mert Doluel 1 Adet XL Beden

Oğuz 2 Adet L Beden

Ersev 2 Adet L Beden

Diricanlı 1 Adet L Beden

Idris 1 Adet L Beden

Aykut 1 Adet L Beden

Engin Doğan 1 Adet L Beden

Muharrem 2 Adet L Beden
Muharrem 1 Adet M Beden

Gökhan Ö. 1 Adet M Beden

Orhan 1 Adet M Beden

Mehmet G. 1 Adet M Beden

Zerrin 1 Adet M Beden

Alt Devran 1 Adet M Beden

Serdar 1 Adet M Beden

Selahattin Ersoy 1 Adet M Beden

Aydın Kemal 1 Adet S Beden

Serpil İlgin 1 Adet S Beden

Özgül 1 Adet XS Beden

hava yagmurlu ve sert.
bence cıkacak olanlar foruma yada face'ye bakmadan cıkmasın.
her an hersey degısebılır. ;) :)

• Beğen
Tepkiler: Fatma ER
Forum alemine duyrulur.
pazar ....
gökhanın bebekleri bebekte turu
kahvaltı...
her türlü ikram kabul edilir...
sakızağacı
saat:08.00

liste
sülo
goko
cano
levo
fato
memo
nuro
oğuz
özgül
serdar+(kek)

bu sefer kei kaçırmıycam..:)

slm arkdaşlar iyi geceler ve pazar turuna çıkanlara kazasız turlar dilerim ...

A.Y.P.G.'ye Pazar turunda keyifli pedallar, muhabbetiniz bol olsun :D

Kısmetse önümüzdeki Çarşamba akşam pistlere dönüyorum, tekrardan sizlerle olacağım :cool:

Meteoroloji'ye bir ara bakmıştım, hava durumu da fevkin fevki olacakmış, keyfini sürün ;D

@mehmet kendir

Mehmet Abi erken derken saatin önemi yok bana kalırsa sabah 5 sularında bile kalkıp yavaştan pedal atmak, ve en önemlisi bisikletle olmasa da 2010 İlkbaharı gibiydi Üniversiteyi 6 ay kadar uzatmalı bitirmiş boş durmamak adına askerlik öncesi boş dönemde hem cep harçlığı olsun, zosyalleşelim muhabbetine uluslararası kongre, organizasyon, açılış vs. çalışıyordum ara ara bu dönemsel bazlı işlerden o dönem ilkbahar gibiydi İstanbul, Maçka Swiss Otel'de Uluslararası Rekabet Çalıştayı ve Türkiye Rekabet Kurumu'nun ortaklaşa düzenlediği bir kongrede bildiğin özel şoförlük gibi bir duruma düştüm, gerçi arabayı bahsetmemeyim Ankara plaka, şirket reklam giydirmeli, hala aklımdadır, Fiat Palio 1.3 Multijet fena kaçıyordu bu arada melet :D Neyse özetle bir haftalık süre boyunca kongrede sunuculuk yapan TRT eski sunucularından Adalet adlı bir ablayı her sabah 6 suları Zekeriyaköy'deki evinden alıp, Maçka'ya otele getir götür yapıyordum, sabah saatlerindeki boğazın o güzelliği bir yana özellikle Kireçburnu dolaylarına gelen güneş, sabahın ilk saatlerinde anlatmak imkansız yaşamak lazım, hele ki iki teker üzerinde bu keyif tarifsiz olur :cool: Fener öncesi bu noktada bir iki saat kestirebiliriz hatta ;D

Bu arada Levent abiyle de geçenlerde laflıyorduk, beni itin ısırmasından bir kaç gün öncedir, Avrasya Maratonu katılımınız sonrası havanın iyi olduğu bir haftasonu Büyükçekmece kahvaltı, mangal organizasyonunu gerçekleştirelim derim, farklı bir lokasyon, baktık ki gittik hava iyi sonrada bozdu, askerlik hesabı matlarınızı evin salonuna açarsınız, beni de alıştırın bu durumlara

Geri