@mehmet kendir
Mehmet Abi erken derken saatin önemi yok bana kalırsa sabah 5 sularında bile kalkıp yavaştan pedal atmak, ve en önemlisi bisikletle olmasa da 2010 İlkbaharı gibiydi Üniversiteyi 6 ay kadar uzatmalı bitirmiş boş durmamak adına askerlik öncesi boş dönemde hem cep harçlığı olsun, zosyalleşelim muhabbetine uluslararası kongre, organizasyon, açılış vs. çalışıyordum ara ara bu dönemsel bazlı işlerden o dönem ilkbahar gibiydi İstanbul, Maçka Swiss Otel'de Uluslararası Rekabet Çalıştayı ve Türkiye Rekabet Kurumu'nun ortaklaşa düzenlediği bir kongrede bildiğin özel şoförlük gibi bir duruma düştüm, gerçi arabayı bahsetmemeyim Ankara plaka, şirket reklam giydirmeli, hala aklımdadır, Fiat Palio 1.3 Multijet fena kaçıyordu bu arada melet

Neyse özetle bir haftalık süre boyunca kongrede sunuculuk yapan TRT eski sunucularından Adalet adlı bir ablayı her sabah 6 suları Zekeriyaköy'deki evinden alıp, Maçka'ya otele getir götür yapıyordum, sabah saatlerindeki boğazın o güzelliği bir yana özellikle Kireçburnu dolaylarına gelen güneş, sabahın ilk saatlerinde anlatmak imkansız yaşamak lazım, hele ki iki teker üzerinde bu keyif tarifsiz olur

Fener öncesi bu noktada bir iki saat kestirebiliriz hatta ;D
Bu arada Levent abiyle de geçenlerde laflıyorduk, beni itin ısırmasından bir kaç gün öncedir, Avrasya Maratonu katılımınız sonrası havanın iyi olduğu bir haftasonu Büyükçekmece kahvaltı, mangal organizasyonunu gerçekleştirelim derim, farklı bir lokasyon, baktık ki gittik hava iyi sonrada bozdu, askerlik hesabı matlarınızı evin salonuna açarsınız, beni de alıştırın bu durumlara