@Nuri Alper Ulupınar
Nuri Abi sağolasın, ilgine teşekkürler, :in:
@mehmet kendir
Aynen Mehmet Abi benden kaçış yok, sizlere de geçireyim şu meleti tek başına kuduz gitmiyor

Mehmet Abi aksatmak olmaz olay akşamı bir tanesini atlattık, kaldı dört adet, ikincisini yarın olacağız, diğerleri ise 5'inde, 12'sinde ve 26'sı şeklinde.Bu hafta Pazar'a kadar bisiklet olayına ara vermek istiyorum dediğini gibi çünkü aşı ara ara baş ağrısı, mide bulantısı ve hafif kalp sıkışması benzeri durumlar oluşturabiliyor, fakat Cuma akşam Yeşilköy'de olursanız, ottübüs ya da pederden arabayı kaçırarak sizlerin yanına gelmek istiyorum, bu arada şu malzeme olayını da Cuma akşam halledeyim diyorum, sonrasında önümüzdeki Çarşamba tekrardan sizlerle pedallamak istiyorum, tekrardan sağolasın, ilgine teşekkürler,
@AYDIN DİRİCANLI
Sağolasın Aydın Abi, tamam test zaruri ise kaçamayız, nothing to do
Haaa bu arada ilerleyen dönemlerde yeni bir alt devre daha getirebilirim, çocukluk arkadaşım sayılır aynı apartmandan, üniversite sonrası biraz koptuk antalyada üniv. vs. olunca orada kaldı, askerlik vs. benden sonra gitti geldi ama adam direk evlendi

Bisiklete de meraklı Antalya'da ara ara pedallıyormuş istihbarata göre, Levent abinin oralarda Küçükçekmece civarında olması lazım ikamet olarak, yol arkadaşı, Beşiktaş Calibre bu duruma bir hayli sevinir artık