Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Pazar Bebek turu + Pazartesi Caddebostan = A.Y.P.G. ile bende katılacağım :cool:

Mevcut etkinliklere biraz matematiksel yaklaştım, beyin cimnastiği hesabı :D :D : D

Tamamdır Hasan Abi beklemedeyim, gelişmeleri bekleyelim

Scudo
Yarın 08:00 Sakızağacı çıkışla Bebek turu..
Gökhan
Nighteagle Sarılarınsülo
Tuna
Mustafa
Berkem
Mert
CN
Fatih
Mehmet
Serdar(+Kek)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
Yarın (Pazar) Sabah 08:30 klasik bebek turu...Devamında Sarıyer hatta fener olabilir...

Pazartesi ise 08:30 karaköy buluşmalı.Anadolu yakası Cumhuriyet turuna katılım.

Not : Bisiklet derneği yine adaya gidiyormuş...Günün büyük kısmını denizde ve durağan geçirecekler.Ayrıca iş Cumhuriyet bayramı turu ise adada ne işimiz var.Kimse görmesin ama biz turladık der gibi...Karnından konuşmak gibi birşey bu.

@AYDIN DİRİCANLI

08:30 gec degıl mı abı.
09:45'te baslıyo dıye bılıyorum.
Sure yeterlı mıdır bılmedıgımden soruyorum yanlıs anlasılmasın. :D
Ne ısımız var ada da yahu. Tezek kokuları ıcınde. :D :D :D

Herkese Merhabalar, İyi Geceler,

29 Ekim 2012, Pazartesi Caddebostan etkinlik için buluşma saat ve mekan detaylarını sabırsızlıkla bekliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
A.Y.P.G.'na tekrardan merhabalar, iyi akşamlar,

Bugün Bağdat Caddesi 29 Ekim etkinlikleri sonrası dönüşümüzde it oğlu it bir it'in ufaktan saldırısına uğradım :D Allah'tan ki olay esnası bisiklet üzerinde olmamam büyük teselli oldu, Kurban Bayramı son günü bendeki az buçuk edeleli ve bol etli bacakları görünce es geçmek istemedi ve fırsat bu fırsat sağ ayaktan nevaleyi indirmek istedi :D :D :D Şimdilik kudurma endikasyonları yok ama idare ediyorum, şu anda metrobüste millete ara ara hırlama modundayım :D Makara bir yana tabip bey'in beyanatına göre hafif bir tek diş izi şeklindeymiş tabi önlem amaçlı beş adet aşıya tabi olacağız,

Alt devre olmanın verdiği sorumluluk ve görev bilinci sonrası gelişen bu trajikomik olay sonrası orada bulunan Mehmet K., Levent K., Can A., Gece Kartalı Süleyman ve Hasan T. abilerimin ilgi ve desteklerine teşekkürler, iyi ki varsın A.Y.P.G. !

Son olarak Bağdat Caddesi etkinliğide oldukça keyifli ve anlamlıydı, sizler sayesinde yadigar cahitle dolu dolu bir tatil geçirdi. :D

Bugun katıldıgımız 29 Ekim Etkınlıgınde cektıgım fotografları buradan gorebılırsınız.
Album herkese acıktır..
(link)

Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kapsayan uzun bir tatil sonrası ilk iş gününden herkese günaydınlar :D

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@Mert DOLUEL

Eyvallah Hacı. Sanada gunaydın.
Ayrıca da gecmıs olsun... ;)

• Beğen
@Hasan TÜRKER

Üstad sağolasın :cool:

Geçmiş olsun Mert.Sıkıntı yok değil mi?

Teşekkürler Oğuz, buna da şükür diyelim :Ahhh-1660 Ufak bir aksiyon yaşadık işte

Ufaktan ara ara hırlama, biraz da kaşınma var :D :D : D

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Mert DOLUEL

Hacı onlar normal yaaa.
Agızda kopurme fılan olursa gıdıver togtur'a ;)
Hee bıde su'da korkma fılan da olabılır. :p :)

• Beğen
Geri