A.Y.P.G.'da ki tüm büyüklerime ve arkadaşlara günaydınlar ve merhabalar
İlk defa dün akşam hayırlısıyla ve sonunda katılmayı başarabildiğim A.Y.P.G. turu hakikaten oldukça keyifli geçti, iş çıkışı Büyükçekmece'deki eve uğra oradan sonra koştur koştur metrobüs yolculuğu ve kışlık evden bisikleti bir koşu alıp, Mehmet KENDİR, Nuri Abi ve Mehmet Abi ile Bakırköy Sahil P.O. Buluşma noktasına varabildim
İlk olarak Yeşilköy Sahil'deki muhabbet ve ortam tarifsizdi :in: Normal şartlarda çenem düşüktür fakat yorgunluktan ötürü dün fazla konuşamadım, stand by konumundaydım

Alt devre olarak nevale tedarik konusunda da zaruri görevi icra ettikten sonra Hasan T., Can, Levent abi, Berkem, oldukça yakınlardan gelen Beşiktaş-Ortaköy civarlarından gelen Oğuz ve ismini şimdilik hatırlayamadığım bir çok bisiklet bağımlısı arkadaşla tanışma imkanım oldu.Oradan da ilk defa üzerinde az biraz turladığımız transit yol ise bombaydı.İncirli TT'un yanındaki Marmaris Büfe'deki muhabbette güzeldi.Gece saat 02:00 sularıydı eve girebildimBu güzel oluşumu ve ortamı sağlayanlara teşekkürler.Bütün yorulmama ve yorgunluğuma değdi desem yeridir
Mehmet KENDİR ve Levent KENDİR abiyle Büyükçekmece'de yıllardır farkında olmadan süregelen komşuluğumuz da dün akşam ortaya çıktı

Dünya küçük derler ya o hesap
Bu arada dün akşam bir iki defa konuşuldu ama eğer önümüzdeki kurban bayramı içerisinde A.Y.P.G. olarak uzun tur planı yoksa bayramın son günlerinden birinde sabah Bakırköy'den yola çıkarak Büyükçekmece'ye geçebiliriz, güzel bir kahvaltı sonrası mangal ziyafeti, bahçe ya da deniz kenarı dehşetengiz mekanlar mevcut ya da 1 gün konaklamalı keyifli bir organizasyon yapılabilir diye düşündüm, kapım her zaman açıktır, bayram sonrası da olabilir : D Yaklaşık bir ay daha İstanbul merkez git gel yapacağım sizlere katılmak amacıyla, alternatif tesisler daha açık bekleriz