Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
Klasik Çarşamba günü turu:

20:30 PO

Mehmet K.
Nuri A.U.
NN
Hasan T.
Aydın D.
Fatma E.
Emir K.
Oğuz

Gelen arkadaşlar listeye adını eklesin.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER

Mehmet K.
Nuri A.U.
NN
Hasan T.
Aydın D.
Fatma E.
Emir K.
Oğuz
Mert D.

Mehmet K.
Nuri A.U.
NN
Hasan T.
Aydın D.
Fatma E.
Emir K.
Oğuz
metin

hay ben böyle şanşa kaynanamlar bizde kusura bakmayın:Skull-175:boese157:

A.Y.P.G.'da ki tüm büyüklerime ve arkadaşlara günaydınlar ve merhabalar :D

İlk defa dün akşam hayırlısıyla ve sonunda katılmayı başarabildiğim A.Y.P.G. turu hakikaten oldukça keyifli geçti, iş çıkışı Büyükçekmece'deki eve uğra oradan sonra koştur koştur metrobüs yolculuğu ve kışlık evden bisikleti bir koşu alıp, Mehmet KENDİR, Nuri Abi ve Mehmet Abi ile Bakırköy Sahil P.O. Buluşma noktasına varabildim :D

İlk olarak Yeşilköy Sahil'deki muhabbet ve ortam tarifsizdi :in: Normal şartlarda çenem düşüktür fakat yorgunluktan ötürü dün fazla konuşamadım, stand by konumundaydım :D Alt devre olarak nevale tedarik konusunda da zaruri görevi icra ettikten sonra Hasan T., Can, Levent abi, Berkem, oldukça yakınlardan gelen Beşiktaş-Ortaköy civarlarından gelen Oğuz ve ismini şimdilik hatırlayamadığım bir çok bisiklet bağımlısı arkadaşla tanışma imkanım oldu.Oradan da ilk defa üzerinde az biraz turladığımız transit yol ise bombaydı.İncirli TT'un yanındaki Marmaris Büfe'deki muhabbette güzeldi.Gece saat 02:00 sularıydı eve girebildimBu güzel oluşumu ve ortamı sağlayanlara teşekkürler.Bütün yorulmama ve yorgunluğuma değdi desem yeridir :D

Mehmet KENDİR ve Levent KENDİR abiyle Büyükçekmece'de yıllardır farkında olmadan süregelen komşuluğumuz da dün akşam ortaya çıktı :D :D :D Dünya küçük derler ya o hesap :D

Bu arada dün akşam bir iki defa konuşuldu ama eğer önümüzdeki kurban bayramı içerisinde A.Y.P.G. olarak uzun tur planı yoksa bayramın son günlerinden birinde sabah Bakırköy'den yola çıkarak Büyükçekmece'ye geçebiliriz, güzel bir kahvaltı sonrası mangal ziyafeti, bahçe ya da deniz kenarı dehşetengiz mekanlar mevcut ya da 1 gün konaklamalı keyifli bir organizasyon yapılabilir diye düşündüm, kapım her zaman açıktır, bayram sonrası da olabilir : D Yaklaşık bir ay daha İstanbul merkez git gel yapacağım sizlere katılmak amacıyla, alternatif tesisler daha açık bekleriz :D

Hoşgeldin Mert,

GBB Bebek Turu, Gökhana İthaf edilmişti.
Bakırköy-Büyükçekmece Turunada senin adını verebiliriz. :) demlensin bakalım.

Alt Devre Candır. ;)

@Levent_K

Metin abi sağolasın :D Dediğin üzere demlensin bakalım, güzel bir organizasyon olabilir diye düşündüm :cool:

Dün gece bir ara İncirli'de otururken Mehmet abi oradaki evde geçen eski çılgınlıklarını anlattı olmadı onları da deneriz :p Eve balkondan girmeler, camdan cama cambazlıklar :D

Bu arada tercihli performans gibi bu GBB'yi de şimdi öğrenmiş olduk, Bebek - Boğaz turu anlıyorduk ama G falan nedir diye bakıyordum, ithaf durumları ;D

@Mert DOLUEL

Hosgeldın Mert.
Iyı kı geldın. Aramıza renk kattın. ;)
Sen daha bısey gormedın bence.
Bıraz daha vakıt gecır ondan sonra A.Y.P.G.'nın tadından yenılmeyecegını ogreneceksın. ;)
Insallah tekrar gorusuruz... :) :) :)

@metin karaman

A.Y.P.G.'nın her turu guzeldır Metın abı...

• Beğen
Tepkiler: Fatma ER
Eyvallah Hasan abi o senin güzelliğin :cool: Mehmet K. abiyle Çarşaba konuşmuştuk ilk 2-3 hafta uzak lokasyondan sebep haftanın bir günü katılımda bulunacağım, muhtemelen de Cuma günleri iyi olur diyorum, Bahçelievler'e tamamen tekrardan geçince kısmet olursa full kapasite :D

Bu arada bayramda full İstanbul Bahçelievler'de olacağım, ufaktan bayram gezmesi, olmadı çoğunluk OK derse bahsettiğim kahvaltı - mangal operasyonunu bayramın son günlerine icra ederiz ;D

Klasik Cuma akşamı Turu:

Mehmet K.
Nuri A.U.
NN
Hasan T.
Aydın D.
Fatma E.
Emir K.
Oğuz. (Bir ihtimal işim çıkabilir)

Gelen arkadaşlar listeye adını eklesin..

@Oğuz.

sizinle taa ne zamanlar bi karşılaşmıştım mis gibi muhabbetin kokusunu aldık da gelip ayakustu 2 muhabet etmiştik de bir türlü katılamadım size en kısa zamanda görüşmek üzere.

Geri