Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Levent abi detaylı bilgilendirmenden ve alakandan ötürü teşekkürler,

Yalova'ya gidecek arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar diyelim, kazasız, belasız pedallayarak dönerler inşallah,

Ben şimdiden başlamak istiyorum bu Cuma da gelirim diğer Cuma'da farketmez maksat birlikte pedallamak, muhabbet, tabi çoğunluk bu Cuma haklı olarak çıkmaz, dinlenmek şart

Bu arada Çarşamba ve Cuma turları harici Tercihli Performans konusunu şimdi detaylı öğrenebildim ara ara sizi takip ederken görüyordum fakat Kış sezonunda da devam edilebiliyorsa Tercihli Performans turlarınıza da Bahçelievler'e geçince katılmak isterim, pazar sabah boğaz hattı turu ve kahvaltı da iyiymiş hakikaten.Zaten A.Y.P.G. gibi güzel bir oluşumun kış döneminde çok fazla ara verdiğini düşünmüyorum.Kendi açımdan ek olarak facebook vb. sosyal medya ortamlarından yaklaşık bir senedir uzağım kapattım, insan ilişkilerinde en iyisi telefon kanalları, tabi facebook vb. ortamların insanların organize olması yönünden önemini göz ardı etmek yanlış olur.Bahçelievler Çalışlar üzeri yola çıkan arkadaşlarla irtibat kurarım.

Tekrardan Teşekkürler Levent Abi, Görüşmek Üzere Size de İyi Yolculuklar,

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Scudo
7:45 sakızağacı iyi mi?
Ctesi sabah 8:30 binişi için.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
slm arkadaşlar iyi günler pazar tur varmı bilgi verseni iki kişi geleceğim.

merhaba, grubun neredeyse tamamı yalova bisiklet festivalinde olacağı için muhtemelen tur olmaz. benim yarın ortaköy'de işim olduğu için saat 8 gibi bakırköy sakızağacı'ndan yola çıkmayı planlıyorum. eğer isterseniz beraber gidebiliriz :)

• Beğen
3 Günlük PAB Yalova festivali 190 km ile tamamlandı.

Eriklisine yaylasına rampasına dağına taşına toprağına "AYPG" imzası atıldı.

Herkese çok teşekkürler.Tek kelime ile mükemmeldi :)

• Beğen
cuma sabah'ı baslayan ve bugun saat 18:20 cıvarında tamamlanan PAB YALOVA 1. BISIKLET FESTIVAL'ı 165 Km ıle tamamlandı.
Sag salım tamamlandı sayılır. Cuma sabah gecırdıgım ufak kazayı saymazsak her hangı bır sıkıntı yok.
Yıne gıdelım yıne yapalım...
Tesekkurler A.Y.P.G. ıyı kı varsın...

• Beğen
Tepkiler: Levent_K ve Oğuz.
@Levent_K

Mehmet Aga'nın Fanta'lar dolaptaydı abı yaaa
Ben sahıdım. Artık alt devreler naptıysa. :) :) :)

Arkadaşlar herkese merhabalar, günaydınlar,

Umarım keyifli bir tur olmuştur, hayırlısı ile gidip gelindiğine göre keyifler yerinde, fotoğrafları görmek isteriz.

@Mert DOLUEL

Valla Mert Tur cok bombaydı.
Cuma sabah yasadıgım ufak kaza harıcınde sıkıntı yok.
Fotografları gormenız bıraz zor olcak gıbı cunku yaklasık 400 fotograf var. :):):)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
slm arkadaşlar nasılsınız hoş geldiniz ayağınıza sağlık[ve artık kendi bilgisayarımdayım..]

slm hasan kardeşdün oğlumla kısa bir tur yapdık çok iyi oldu sada aynı zamanda geçmiş olsun

@metin karaman

Eyvallah Metın abı. Sorun yok gectı sayılır.

Hasan abi maşallah 400 fotoğraf ne demek :) Allah'tan fazla kalmadınız yoksa daha fazla çekmek zor olurdu şaka bir yana az da olsa bir kaç kare görürüz :D Bu arada senin geçirdiğin ufak kazada nazar olsa gerek ;€

• Beğen
Geri