A.Y.P.G.'daki tüm bisikletsever arkadaşlara öncelikle tekrardan merhabalar diyorum,
2010 yılından bu yana üyesi olduğum BF'mu bu yaz itibariyle aktif olarak kullanmaya başlayabildim, geçtiğimiz ilkbahar Mart sonu gibi İstanbul yollarına çıkabileceğim bir bisiklet, gerekli donanım vs.'yi de yavaş yavaş edinebilmem sonucunda daha da aktif olmaya başladım her anlamda, askerlik sonrası kiloları tam olarak atamasakda bisiklet ve ek olarak yazlık olarak tanımlamak artık biraz güç olsada Büyükçekmece'de rüzgar sörfü ile üzerimizdeki hamlığı yer yer atmaya çalışmaktayım.
Kısmet olursa bu Cuma akşam bende sizlere katılmak istiyorum, yaklaşık olarak Kasım ortalarına kadar Büyükçekmece'de ikamet edeceğim sonrasında ise tekrardan Bahçelievler'e geçeceğim, fakat şimdiden mümkün oldukça sizlerle bir araya gelmek istedim, iş yönünden bir sıkıntı olmaz ise yurtdışı misafir gezdirme vs. Büyükçekmece'den bisikleti araca yükleyip kışlık eve getireceğim oradan Bahçelievler Çalışlar üzeri İncirli'den buluşma noktası olarak Bakırköy Sahilyolu PO'da bir araya geliniyor diye biliyorum.Saat olarak tam çıkış nedir bilemiyorum ama 20:30 olarak hatırlamaktayım.
Bu arada kendimi kısaca tanıtacak olursam; T.C. İstanbul Kültür Üniv. Uluslar arası İlişkiler Bölümü'nden İngilizce eğitim diliyle 2010 yılında mezun oldum, hemen sonrasında askerlik ve yaklaşık 8 aydır Büyükçekmece, Kıraç tarafında Teknik Tekstil üretimi yapan şirketler grubunun Dış Ticaret Bürosu Satış & Pazarlama Departmanında görev almaktayım.
Cuma akşam umarım sizlere katılma imkanım olur, görüşmek üzere, iyi günler herkese