@Murat_Yıldız
Dur hele murat hemen gitmiyorum la hemen veda etmeyin yıl sonuna kadar, en azından bisiklet satılana kadar aranızdayım
@Emir
Sorma be emir. eğer gerçekleştiremezsem, bisiklet konusunda içimde kalacak en büyük ukde, hayal edip gerçekleştiremediğim modifiye olacak zaten... Daha ben o değişiklikleri yapıp bisikleti stüdyo'ya sokucaktım...
@Aydın abi
Dur bakalım abi belkide satılmaz. ( inşallah ) Zaten satılmaması için elimden gelen imkansızlıkları sundum. Pazarlık yok, parça satışı yok! Genede inatçı biri çıkarda alıyorum la derse el mahkum... satıcam
Murat'a da dediğim gibi, dur abi veda için erken. Daha burdayım
@Hasan TÜRKER
Ya abi bizim burada pek akraba eş dost kalmadı. Hepsi almanyada. Eh burada da tek yaşıyorum zaten. En iyisi valideyi de alıp oraya yerleşmek diye düşünüyorum. Benim kuzen almanyada. İş konusunda kafamızda bi fikir var. Eğer o işi orada oturtabilirsek, bende yıl sonuna doğru oraya geçmeyi düşünüyorum...
Hayırlısı olsun kardesım. Senın ıcın en ıyısı neyse sen bılırsın. Allah yolunu acık etsın.
Gıt kardesım bız hep burlardayız. Arada bır alo dersın, yada bı slm yazarsın yeter.
Tercihli turu temiz gectı ardından marmarıste mıdeler bayram ettı ...katılan herkesın ayaklarına saglık yarın gorusmek dılegıyle saygılar ıyı geceler...
Herkese Gunaydın.
Herkese Hayırlı Kandıller dılıyorum. Allah dua'larınızı kabul etsın.
Tum omrunuz saglıklı, mutlu, keyıflı, bol kazanclı ve bol bol pedallı olsun.