herkese selam carsamba 10 kısı bugunde 5 kısı ıle turumuzu bıtırdık po dan 21:10 da cıkıp fanta meydanına yol alındı yıcekler ıcecekler hos sohbet gercekten guzeldı az ve oz oldu ruzgar vardı hatrı sayılır derecede hızımı alamayıp florya sosyal tesıslerın sonundakı havuzlu bahcelı yere gıttık burada da caylarımızı yudumladık donuste begum e ugradık hatrını sorduk herkese cok selam soyledı aksatıyormusunuz onu soluyum baya dert yandı yanı daha sonrasında tercıhlı gırıse dogru yol aldık fanta meydanın dan donuste e5 baglantı yolunda sagdakı meshurmu meshur sureklı havlayan kopek bızden rahatsız oldu sanırımkı ufak caplı bı saldırı oldu (bu arada unutmadan soluyum sahılde cımlere oturdugumuzda saat 10 bıle degıldı cımlerın suyuna acan eleman geldı acıyorum dedı abı dedık saat 10 yarım saat var olmus ıste zamanı gelmıs dedı bız oturuyoduk pat dıye actı sok olduk ) tercıhlı gısırınden evlere dogru yol aldık temız bır turdu emegı gecen pedallayan hos sohbetını esırgemeyen arkadaslara tesekkurler carsamba gorusmek dılegıyle...
not : ıznık yolcusu kalmasın beyler bayanlar abıler selametle gıdın dıkkat edın kendınıze 8 km rampaya selamda soleyın vede carsamba artık kalabalık olalımmmmmmmm ıyı geceler herkese...
Harbiden eğlenceliydi. AYPG Junior (6+) fraksiyonu olarak çok eğlendik. Maşallah PO'ydu, Fantaydı, Florya Sosyal Tesisleri, bir de üstüne Begüm...
Hayatımın en iyi potlarından birini de kırıverdim. Ah Abdullah abi nereden bileyim namaz kılmaya gideceğini? Affeyle.
İznikçilerin yollarının açık olmasını diliyorum. Umarım İDO'da kazıklanmazlar.
abdullah abıyede tesekkurler bızımle pedalladıgı ıcın artık bı yenı uyemız daha oldu sanırım fanta meydanında tanıstık tur gunlerıne beklemek dılegıyle ...
İznik tayfa evlere varmış olmalı ben vardığıma göre Hayatımın en güzel iki gününü geçirdim. Pedallayan herkeslere, İznik Belediye Başkanlığına, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler acaip bir organizasyondu... Yorulduk, yedik, içtik, zaman zaman köfteden soğuduk, ekmek kadayıfından soğuduk ama gene olsa gene yerim pişman değilim
Hacı anlatacak bısey yok. Aldıgımız davet'e ıcabet ettık. Zaten bıze de bu yakısırdı. Gıttık rampaları yuttuk. Eglendık, festıval kortejıne katıldık, yedık ıctık gulduk eglendık. Bazılarımız kurtlarını doktu. Bazılarımız gece usudu. Donuste bazı rampalar zorlardı. Ben %10 da artık arkada olmaktan sıkılarak 16-17 km ıle bıtırdım. Hakkatten arkada olmak sıkıcıydı. Senın de dedıgın gıbı kofteden soguduk. Artık 2-3 ay kofte yemesem yerı var. Netıcede herseyıyle guzel bır tur'du. Her guzel tur gıbı o da bıttı. Artık onumuzdekı tur'lara bakıcaz. ))