Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

A.Y.P.G. Yalova'ya çıkartmayı gerçekleştirerek İstanbul'a dönüşünü yaptı, oldukça keyifli bir haftasonu oldu :in: Triathlon ekibinin azmi ve mücadelesi ise takdire şayandı, bu güzel ortamı meydana getiren herkese tekrardan teşekkürler :cool: Ayrıca ilk defa tırmanmış olduğum Erikli'ye buradan saygılarımı sunuyorum, resmen kendimi aştım :D

Scudo
aypg nin bu tür organizasyonlarda boy göstermesi çok güzel:in: ilerdeki zamanlarda bisiklet konusunda dahada geliştirebilirsem kendimi o turkuaz formayla yarışlara katılma gibi bir hayalim var benimde :alkis:

@Levent_K

OO süpersiniz .

İşte bu duyduğum çok güzel bir haber.
Yüzmeyi koparmışsın. :alkis:
Yarış içindeki ayrıntıları çok merak ediyorum.
Performans düşüşleri, sprintler, rakiplerin durumu, değişim noktaları, yapılması ve yapılmaması gerekenler vs.vs.

Takım koşusuna katıldım. FID ( Feyziyeliler Işıklılar Derneği) ekibi içinde yeraldım. Bildiğimiz parkur.
Gayet iyi geçti. Ama sıcak etkiledi..
Sonuçlar açıklanmadı.
Açıklanınca paylaşırım.

SON HATIRLATMA
2. Bahçeşehir Yaza Merhaba Koşusu

--------------------------------------------------------------------------------
Tarih: 9 Haziran Pazar
Saat: 3 km Halk Koşusu – 9:10
10 km Yol Koşusu – 9.:00
Başlangıç ve buluşma noktası: Doğa Parkı, Bahçeşehir

YARIŞ İÇİN ÜCRETSİZ SERVİS DETAYLARI
1 Otobüs İMAK adına Merter Migros önünden 07.00’de hareket edecek. Sorumlu kişi Ali Kılıç. Tel: 0538 496 07 44

Haydi Gençler....
Az cesaret kardeşim...

Levent Otobüs yine aynı yerde...
Otobüsle gider miyiz.?

@Levent_K

İsimleri yazdırdım. Pazar günü aynı şekilde buluşur gideriz.

Dün Furkan, Oğuz, İbrahim, Mert ile beraber Çarşamba turunu Kabataş'a giderek yaptık.

Dönüşte girdiğimiz tercihli 23:30 gibi aniden trafiğe açıldı.

Gece tercihli yapacak olan arkadaşlar dikkat etsin.

Çarşamba gün öğle vakti Oğuz Calibre ile Beşiktaş'ta buluşarak erkenden pedalladık, daha sonra akşam PO'ya dönerek Oğuz, Nuri Abi, Furkan ve İbrahim ile tekrardan Kabataş yönüne pedalladık, güzel ve keyifli bir tur oldu diyebiliriz fakat şu Yenikapı Deniz Dolgu Meydan bitmediği sürece daha da dikkatli olmalıyız tercihli genelde Yenikapı - Yedikule arası kapanıyor, Yedikule - Bakırköy PO arası açık bırakılmakta, Nuri abinin dediği üzere dikkatli olalım, :in: Ayrıca dolgu için hafriyat taşıyan kamyoncu milleti cellat gibi rüzgarı kimi zaman 5 cm yanınızda hissedebiliyorsunuz mazallah diyelim :cool:

Bu akşam büyük ihtimalle yokum, sonradan PO'ya çıkarım 11:00 gibi orada olabilirim, değerli kardeşlerim abilerim ufaktan bir liste yaparlar, PO'yu boşlamak olmaz, A.Y.P.G. ruhuna ters :bira:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
slm arkadaşlar yeni işimden dolayı iyce sizden uzaklaşdım sanmayın kalbim sizle ne yapalım ekmek parası eleman alana kadar böyle olacakmış bazen pazar günleri izin var oda yarım yamalak ....:)

@Ramazan Okyay

slm ramazan eleman işine beni karıştırmıyorlar ama yinede aklımda olsun

@Ramazan Okyay

Ramazan sana cevap veren olmamış. Çarşamba, Cuma akşamları 20:30 da Bakırköy sahilde Gelik'in karşısında PO'dan hareketle tura başlıyoruz. Tur güzergahı spontane belirleniyor. bazen yeşilköy meydan, bazen kabataş yapıyoruz. Pazar günü sabah 07:00 da Sakızağacı çıkışlı Bebeğe gidip geliyoruz.

Bugün Voleybol Günü.
Bülent Ecevit İlk Öğretim Okulu Spor salonu (Ücretsiz_Aypg'ye tahsis edilmiş :))
Akşam saat 20:00-22:00

Gelen listeye adını eklesin.

1. Nuri
2.
3.
4.
5.
6.
7.

akşam voleybol...:alkis::alkis::alkis:
liste..
sülo
cnyn
levo
calibre :eek:
asan
nuri
serfet
engin
fırat
suat
yusuf
sinan
ayşe
serpil
aysun
serap
salon ücretsiz olup sezonun son müsabakası olma ihtimali yüksektir..
gelip oynamak isteyen tüm katılımcıların dizlik kullanmaları,oyun içerisinde 3 pas yaparak oyunu güzelleştirmesi tek temennimizdir...
salona kabuklu yemiş dışında her tür yiyecek içecek getirmeniz set aralarında motivasyonu dağıtsa da tarafımca desteklenmektedir...
saat:20.00 / 22.00 arası
adres:dereyolu bülent ecevit ilköğretim okulu kocasinan / şirinevler..

Geri