Scudo Sports

Avrupa Yakası Düzenli Biniş Grubu

Siz de bir toparlanamadınız gitti.. Olmuyorsa zorlamayın.. Anadolu yakasına taşının :D

Scudo
Önder kardeş anadolu yakası sanırım laf atıyor onlara inat aksilik cıkmazsa sizin o tarafa geliriz tam olarak buluşma yeri ve saat'i verirsen iyi olur

Sewgili Tarık,
Asfaltta tur atmayı düşündüğünüzde !!
Alo de, uçup gelelim biz anadolu yakasının ekabir bisikletcileri.
Geçen sene peşpeşe 5 pazar Sarıyer gezisi yapmış ve memnun kalmıştık.
Bu sene ki güzergahımızda Sarıyer 2. sırayı almakta.
Yerler kurusun, her pazar sizlere eşlik ederiz.
Yeterki yolumuz düz olsun :D

Sewgiler

Kadıköylü ekabir bisikletçiler adına

Merhaba Tarık,
Öncelikle kendini özlettin demek istiyorum.Geçen sene oldukça sık Avrupa sahilyolunda gezindik.Bu sene de kısmet olursa sık sık oralara geleceğiz. Sizleri de aramızda görmekten zevk duyarız.

walla bende b.köy'de oturuorum bu pazar bir sahil yolu organizasyonu yapabiliriz bence...

avrupa yakasında gezilere ben de varım. hemen bu haftasonu olmasa bile daha sonra yapılacak turlara katılırım.

Merhaba;

Avrupa yakasında interval egzersiz için harika güzergahlar var.
Akşam serininde ( 18,00-18,30 gibi) başlayıp 3 saatte bitirilebilecek; Eminönü,Eyüp veya Alibeyköyden başlayarak;Kemerburgaz-Belgrad (ormanının ortasından geçip), Kilyos Yolu-Acarkent Yolu-Sarıyer Sırtı(dehşet manzaralı ve 200 rakımlı bir tepe)-Sarıyer ve devamında sahilden Beşiktaş-Eminönü yönüne dönülebilir. Haftada en az 1 kere 29-31 km/s ortalama ile yapıyorum(94 km). Bu güzergahta pedallamak isteyen olursa bilgi verebilirim.

Geri