Scudo Sports

Avrasya tüneli geçilmez diyorlardı, yalan söylemişler...

Scudo
helal olsun arkadaşa en sağda 2 metrecik yol ayıramamışlarmı bize

@barış barış Barış Bey videoyu izledikten sonra helal olsun lafını kullanın isterseniz. Videolarda arabalara makas atan, kazaya sebebiyet vermesine ramak kalan, ters yöne giren, kendisini durduran polisten kaçan bir arkadaş var. Bence helal olmasın.

@barış barış

1 .köprüyü yarıya kadar deldim barış ,
beni polis zannettiler iyimi aynen aşağıdaki gibi idim ,

geçen mülakat aynen şöyle idi ,ekip aracı yukardan yakaladı ,
ben aşağıdan yaya yolundan bisiklet ile gidiyor idim,

polis ,

nereye beyfendi

ben ,

sarıyere

polis,

yasak beyfendi 150 lira

ben ,

kusura bakmayın bilmiyor idim,,

:komik::komik::komik::komik:

@ozgurgokalp
Sorun genç dostumuzda değil.
Bu tür projeleri planlayan zihniyyetin bisikleti bilmemesi ve cahilliğindendir.
Benim oturduğum yerde adam gidiş geliş 3 şerit bulvar yapıyor. 2 m genişlikte kaldırım koymuş.
Bisiklet onun için planda yok. ???
Çünkü öyle birşey bilmiyor/:

@trainspotting35

o yola girince yapmak zorunda kalmıştır bisiklet yolu olsaydı kalmazdı

videoyu seyrettim ayrıca tekrardan arkadaşı tebrik ediyorum bu gibi insanlar olmadıkça bisikket yolu falan koymazlar hiç bir yere nasıl olsa geçen yok derler ama bunun gibi binlercesi geçse bak nasıl yapıyorlar yolu

arabası olan vergi veriyorda bisikleti olan vermiyormu o yol onunda hakkı değilmi yani

Tabi bisiklet anlayışı sadece sahil boyu gezmekse onu bilemem
ben bisiklet deyince heryere gidebilmeliyim karadan

Çok yalnis bir hareket bunun gibileri yüzünden bizlerde saygı görmüyoruz :mad::mad:

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
ben saygı görmek istemiyorum heryere gidebilmek istiyorum yazdıklarım kişilere değil herkese yanlış anlamayın sakın kötü niye yok

her yere bisikket yolu istemek kötü niyetse onu bilmem

orda bisiklet yolu olsa bu arkadaş gayet düzgün giderdi kanımca

@Hayatikiteker

trafikte riskli hareketler ölüm getirir,araçlar arasından makas atmak yalnıştır ,trafikte bizi bağlayan yasaklar var bunları asla yapamayız ,bir bisikletli trafiği tehlikeye sokacak hareketlerde asla bulunamaz ve cezasıda olması gerekir,antremanlar öyle tünellerde olacak iş değil ,arkadaş sonra pişman olmuşta öldükten sonra pişman olsan ne yazar derler adama ,
gelelim memleketin bisiklet yollarına adam gibi yapın bisiklet yoluda görelim, diyelim yaptılar istanbulda yarım milyon kemikleşmiş bisikletçimi var yok tabi,
ha iş bizde bitiyor, istanbul halkında, biz burada boşuna dövünürüz yıllardır ,aynı hikaye 2009 'dan beri bu forumda aynı şeyler konuşuldu, hepsi havada kaldı, 2009 senesinden beri istanbulda 8 yılda bisikletçi sayısı ne kadar artmış ona bakar isek yüzümüz kızarır,
talep çok olur ise bisiklet yolu öylede bir gelirki ,
halk pasiftir, bana necidir ve tenbeldir hareketsizdir .

aslında şöylemi demeliydim acaba
helal olsun çok güzel yol yapmışlar bisikletin ne iş var o yolda sen git sahilde gez niye rahatsız ediyorsun canım otomobilleri yazık değilimi onlara bisiklet dediğin kimsenin olmadığı boş yerlerde sürülür yolda arabalar kaldırımda insanlar gider bisiklet süreceksen git Dağ başında istediğin kadar sür

Bir kişi bile kullanıyorsa bu yolu o kişi için bile yapılmalı bisiklet yolu yanlışsa yanlış deyin

oyuncak değildir bisiklet motorsuz taşıttır ulaşım aracıdır

yaw en iyisi bırakacaksın bisikleti motosikket alacaksın hava kirliliğine sende katkıda bulunacaksın hem motorlara serbesttir oradan geçiş kimse bişey diyemez hatta havan bile olur

oda iki teker oda iki teker

@barış barış

barış bir kişi için bisiklet yolunu kadıköy belediyesi yapmaz büyük şehirde
bisikletliler derneği başkan yardımcısı aynen büyük şehirde çalışmakta ,bana dediği şu idi , ,talep artar ise belediye yol yapar ,kitlenin bi kere bisiklet kültürüne alıştırılması lazım, sivil toplum örgütleri bunu yapacak, bisikletin kitleselleşmesi çok daha önemli bir konudur, çözüm aynen , ana okullarında başlayacak olan bir eğitim sürecidir..

@barış barış
tuvalete ,markete bile araba ile giden istanbul halkı eğitilmeye mahkumdur ,bu halkı bisikletkolik yapmanın çarelerine bakacağız bu çok önemli,,

sağlık bakanı bile şikayetçi yahu bu halkın hareketsizliğinden, bu halkı yerinden oynatmak için arşimetimi çağıracağız ,,:islik::islik::islik::islik:

Bence hepimiz toplanip konvoy halinde avrasya tuneline girersek, garanti yol yaparlar.
Ya da hepimize birden ceza kesilir :D

@Kudret Kurtcebe

O yassak bu yassak sen nasıl beat kuşağının elemanısın kudret dayı.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

bu fikir güzelmiş böyle bir millet olsaydık herşeyimiz olurdu zaten

@mehmetsunu

konu gene başka yere gitmesin yahu,,o ayrı mevzu şimdi,trafikte asla terso hareket yapmadım ,beat karşı kuşaktır ,ama karşı olmanında sınırları varmıdır ,tartışılır.karşı sözler söylerim, ama bu demek değildirki trafiğin içine ederim, o ayrı konu mehmet aga..

:islik::islik::islik::islik:

@Kudret Kurtcebe Çok doğru bizlerde trafiğin bir parçasıyız böyle yaparak hem suç işlemiş hemde diğer insanları tehlikeye atmış oluyoruz ama gel gör ki bunun hiç kimse farkında değil millet kameranın yaptığı hızın peşinde :mad::mad:

aslında şöyle demek lazım
banene yawww ben zaten dağ başlarında geziyom şehirde gezmek zorunda olanlar düşünsün bana dokunmayan yılan bin yaşasın kim ne hali varsa görsün ooohhh ne ala memleket miss

Geri