Scudo Sports

Avrasya Bisiklet Gezisi 20 tl ücret vermek istemeyen var mı ?

Avrasya Bisiklet Gezisine katılın ya da katılmayın, ama yarın Caddebostan Bitiş çizgisinde Torku Şeker Spor'u, Mustafa Sayar ve Ahmet Örken'i desteklemek, alkışlamak için bulunmayı, Türkiye'deki Bisiklet Sporu adına esirgemeyin derim.
Mutlu, güzel pedallamalar!

Scudo
PARA FALAN VERMİYORUYUZ! VE BUNDAN BÖYLE HER AYIN İKİNCİ CUMARTESİ GÜNÜ, KÖPRÜDEN BİSİKLET GEÇİŞİ SERBEST BIRAKILANA KADAR, BOĞAZI CRITICAL MASS KAFASINDA GEÇİYORUZ.

YARINKİ GEÇİŞ İÇİN PARA MI VERDİNİZ. YANINIZA YEDEK TİŞÖRT ALIN, ONLARIN VERDİĞİ TİŞÖRTLERİ KÖPRÜNÜN ÜZERİNDE ATEŞE VERECEĞİZ..! ARDINDAN BOĞAZ KÖPSÜRÜNDEN AŞAĞIYA BİR ADET BİSİKLET FIRLATACAĞIZ. YETER LAN! BİZ TRAFİĞE YÜK OLMUYORUZ, TRAFİK BİZİZ!

(link)

Samet bey bir bilgimi paylaşayım, Bunu bilmenizde fayda var.

Boğaz köprüsünde yapılacak her türlü eylem ve protestoda , konu veya içerik her ne olursa olsun, hatta trafik kazası bile yapsanız , çengelköy polis karakoluna götürülüp , "yaptığınız eylemin siyasi olmadığına" dair imzalı beyan vermek zorunda bırakıyorsunuz. Bu Boğazköprüsüne has bir uygulama.Eğer yaptığınız eylem siyasi varsayılırsa adliyeye sevk edilirsiniz. eğer polis gelir ve sizden böyle bir şey talep ederse şasırmayın.Bu yüzden yapılacak açıklamalarda ve atılacak olası sloganlarda , kullanılacak kelimeleri dikkatli seçmekte fayda var.

• Beğen
Tepkiler: SametAksuoğlu
Arkadaşlar ben bu tura katılacağım kayıt filan yaptırmadım ama önce sinde sultanahmet e gideceğim torku şeker spor yarışcılarına bi başarılar dilemeden günü geçirmek içimden gelmiyor.Sonra onlar başlamadan ve ya onlar başladıktan sonra beşiktaşa süreceğim önceden kayıt yaptıran 3 arkadaşım var onlar orada olacak.Şimdi kayıt yaptırmadan ben bu köprüyü geçemiycek miyim ? Parası hiç önemli değil bu işin ama çok gereksiz bi uygulama gibi gözüküyor.Ben forumdan arkadaşlarla birlikte geçmek istiyorum.Forum nerede toplanıcak nerede başlıycaz

ben çıkıyorum yola :D önce sultanahmet sonra beşiktaş yapıp geçiş grubuna katılacağım :D 05063751172 birileri ulaşsın bana da yalnız kalmıyım :d

Sultanahmet'ten yarışcıların peşinden kaptırıp barbaros ta tur grubuna yetiştik kimsecikler karışmadı gayet güzel geçtik köprüyü :)

@orhan0911

Siz hangi ara kayboldunuz dicem de Ben kendimi bile kaybetiyordum az daha herkes tek kaldı :D 10 kişiydik başladım tek kişi bitirdim :D

Arkadaşlar parkur kaç km idi bakan oldu mu? Yahya Kemal parkından finish çizgisine? Benim gps'in pili bitti :)

gerçekten çok güzel bir etkinlikti katılmış olmaktan çok mutluyum. kayıt olmayanların tek kaybı t-shirt ve bitiş çizgisindeki ekmek arası domates oldu onun dışında köprü geçişinde herhangi bir kontrol yapılmadı.

@Kursad Ciftci
Ücret ödemeyenlerde ekmek arası peynirden aldılar çünkü ellerinde kaldığı için dağıttılar :) bende katıldım ücretsiz ve biz 37 kişi ücret vermeden katıldık gayette güzel oldu .

acaba benim burnum mu fazla hassas yoksa o tshirtlerde gübre ya da tezek kokusu mu vardı? tshirtü naylondan çıkarır çıkarmaz inanılmaz kötü kokuyordu. acaba benim tshirt ... çukuruna mı düştü diye düşündüm ama yok bir kaç kişininkini daha kokladım, onlarınki de öyleydi :)

dün akşam eve götürüp balkona astım, bugün de tek başına makinede 3 posta yıkayacağım :D

@Basar K.

Mapmyride uygulamasına göre parkur 17.8 km.

@Basar K.

Aynen katılıyorum. Tişörtler çok kötü kokuyordu. Eve gidince direk yıkadım.

@esener
3 liralık tişört yaptırırlarsa öyle olur.

Böyle bir örgütlenme olduğunu bilmiyordum, verdik paraları malesef... Neyse en azından hatıra tişörtlerimizi, sırt numaralarımızı ve gezi sonrası sandviçlerimizi aldık :)

Geri