Scudo Sports

Avrasya Bisiklet Gezisi / 04 Mayıs 2014 Pazar / www.avrasyabisikletgezisi.com

@EmrE XC

Sporcuları takip eden ambulanslarmı ? ?? Siz daha önce bu sürüşe katıldınız mı ??

Fenerbahçe stadından sonra ayrılmış tek şeritten , trafik içinde sahile geliniyor. sonra sahil yolundaki parktan finish alanına kadar , Çoluk çocuk arasından , parka salınan köpeklerin kovalaması eşliğinde , Allaha emanet gidiliyor. Ne ambulansı ?

Emre bey her sene aynı saçmalığın inatla tekrar edilmesine zaten protesto tepkisi veriyoruz.

Kontenjan belirleme bedava olsa ve kontenjanda olduğu halde katılımda bulunmayanlar için ayrılan otobüsler boş gitse belediyemi batar ? İstanbulda dini bayramlarda toplu taşıma hizmeti bayra süresince ücretsiz verilirken batıyormu belediye bütçesi ?

Dağıtılan sırt numarasının hiç bir işlevselliği yok. Trafik suçu işleyenler tespit edilmeyecekse neden bu numaralandırma sistemi yapılır ? Madem kayıy ve numaralandırma yapılıyor , Numarasını getirenlere, Avrasya halk koşusu gibi neden katılımcılara uyduruktanda olsa , baktıkça gurur duyabiileceği bir madalya verilmez.

Yalandan bir kürsü yapılmaz. Basit te olsa finishte bir tak yapılmaz..

Bunlar neden olmaz biliyormusunuz sayın üyeler ??

Bu işi organize edenlerin bisiklet sporuyla ve bu sporla ilgilenenlerin beklentileriyle uzaktan yakından alakaları olmadığı gibi , merak edipte araştıranda olmuyor. Yapılan her türlü sözlü ve yazılı tenkit yok sayılıyor. Yaptık oldu. Saldık köprüye mevlam kayıra, finishte veririz kumanyayı . hadi dağılın.

Spor A.Ş. Kumanya dağıtmasa mllet açılıktan ağaçlarımı kemirecek ? Kaynak yapıp girenler , kumanya almayınca parl alanındaki otlarımı yer ?

Ücret alınmasın , kontenjan sadece katılımcı saysısını belirlemek için yapılsın. velisi yanındayken tüm yaş gruplarının katılımına izin verilsin. Startın verileceği alanda t- shirt satışı olsun . İsteyen alsın , İstemeyen almasın. Hapisten toplu firar etmiş Amerikalı mahkum sürüsü gibi turuncu turuncu değil , köprü rengarenk kıyafetlerle dolsun.Varsın köprüde adım atacak yer kalmasın ama katılımcı çok olsun.

Para uygulamasını yine yapsınlar. Sırt numarasını getirenlere öyle allı pullu , altın sırmalıda değl haa, yalandan isminin yazdığı , printerden çıkartılmış bir bröve , uyduruktanda olsa bir madalya. Bunlar çok olağanüstü zor talepler değilmi ? Yapılması imkansıza yakın olduğu için yapmıyorlar zaten... Nedir öyle kürsü falan.

2 sene önce balmumcu köprüsünden profesyonel sporculara " Sizin yüzünüzden köprü kapandı AMQ" diyerekten tuğla atmışlardı. Geçen sene pet şişe attılar. Bu sene Allah bilir ne atacaklar. Keza sahil parkında önünüze çıkan yayaların ettiği küfürlerde işin extra bonusu.

Bir hafta önceden güzergah üzerindeki billboardlardan bu sürüş duyurulamaz değilmi ? Olmadı caddeler pankartlar asılarak halkta uyarılamaz. Bunlar zor işler. Spor A:Ş deki beyefendiler popolarını kaldırıp bunlarla mı uğraşacak ? alın size köprü. Streç naylona sarılmış içinde dikkatlice incelendiğinde görülen kaşar peyniri , domates ve yumurta beyazından oluşan ultra besleyici bir sandwich ve ne idüğü belirsiz bir meyve suyu. Neyimize yetmiyor ? Organizayon bitimi de kafanıza göre takılın.

Yaptık oldu mantığıyla her sene aynı şey icraa ediliyorsa , bir sonraki sene olacaklara neden şasıralım ? Her orgabizayonda hatalar ve eksikler tespit edilip bir sonrakinde giderilmeye çalışırlırken bizkiler kırık plak gibi aynı.

İstanbul belediyesi ve alt kuruluşu olan Spor A.Ş. 1. günlük olsa bile bisiklet sporuna bu kadarcık önem veriyorsa , Bu ülkeden dopingsiz hangi sportif başarıyı bekliyoruz ki ?

Sponsorlara da iki çift laf edelim. Hem salcanonun hemde torkunun dağ bisikleti takımları yokmu ? Getirsene finish alanına. Hatta Türkiyedeki diğer pro ve amatör takımlar , Cumhurbaşkanlığı organizasyonuyla getirelemezmi ?

Vatandaş bu işi profesyonel olarak yapamaya çalışanlar ile kaynaşsın. Donanımınlarıı incelesin , çalışma programı , diyetleri sorsun. Tavsiyeler istesin. İki hatıra fotosu çeksin. Yokkk ne gerek?

Sponsor firma olarak , dizersin bisikletleri finishe , "üzeerlerine oturmak yassah hemşerim" dersin olur biter . ne takımı ?

Bakalım bu seneki salcano standında modellerin tanıtımını yine kamyon şöförü abi mi yapacak ?

• Beğen
Tepkiler: Bülent Oğuz
Scudo
Sanki o adrese mail gönderince bir şeyler değişecek? Aynı beylik lafları kopyala-yapıştır olarak geri göndereceklerini bile bile sırf bunun için zaman harcamaya değmez.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
metro jeton ücreti 3TL olan bir ülkede bisiklet turu için 20TL alınmış çokmudur? ne bekliyorsunuz bu hortumculardan ? köprüyü kapatacak ve o kapanma sırasındaki zararı bu 20TL üzerinden çıkarmaya programlıdır bunlar kesin! yaptırıcaksın saman kegada bin tane 20TL köprüden geçerken salıcaksın alın anca keser sizi diyeceksin bunlar başka dilden anlamaz.

Benimde 2-3 senedir tam bu tarihlerde sınavım olduğu için geçemedim hatta dışarı da çıkmamaya çalışıyordum mutlu mutlu bisikletlileri görmeyeyim diye ama bu sene geçeceğim inş. Para vs vermek istemiyorum şansımı denerim geri dönersem de küfrederim kusura bakmasınlar. Benim merak ettiğim yarıştan önce oluyorsa geçiş vakit sıkıntı olmuyor mu ,yani geçiş hızlıca olup bitiyor mu? Ben eminönünde pelotonun fotoğrafını çekip geçişe katılayım hayalindeydim ama olmayacak sanırsam. Vakit olarak program nasıl biri aydınlatabilirse sevinirim. Üsküdardan katılan varsa beraber kaynakta yapılır:D

Cömert Bey yaşadığı sıkıntıları özetlemiş. Katılmayı çok istediğim bir organizasyondu ama bu durumda keyif yerine eziyete dönüşecekse gerek yok katılmaya.

Bende size eşlik etmek istiyorum eğer mümkünse :/ kaçak gidecek olan abilerim bana yardım etsin günlerdir kimse bana yardımcı olmuyor :(((

ben de kaçak olarak pazar günü orada olacağım. Köprüyü geçersek geçeriz, geçemezsek, geçemeyenler ile birlikte bir sahil turu yaparız ne dersiniz? Bu arada Kadıköyden beşiktaşa geçecekler varsa birlikte geçelim derim, var mı buradan sabah vapurla geçecek?

@aertan

ben de kadıköy-beşiktaş vapuru ile geçerek barbarostan başlangıç yapacağım. Gelin bisikletforum olarak orada, en azından başlangıcında bir arada olalım. Birlikten kuvvet doğar.

@Sefa.

etkinliğe tıkladıgımda kendi etkinlik sayfama yonleniyorum. Bu sayfa kapatıldı mı?

@alperK
Ben varım. Bostancıya aracımı parkedip kadıkoye bisiklet ile gideceğim. Ama belli olmaz, direk kadıkoye de geçebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@Birhan K.

kesinlikle arkadaşım. Ben de sizinle start noktasında olacağım. Birlikten kuvvet dogar. Organize edelim burayı. Bisikletforum avrasya ücretsiz katılacaklar adında bir facebook etkinliği kuralım. Hepimiz aynı yerde toplanalım.

etkinliği oluşturdum. Katılmak isteyenler. Telefon numaramı etkinlikte paylaştım.

(link)

• Beğen
50.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabının 4 Mayıs Pazar günü İstanbul'da gerçekleşecek olması sebebiyle hem yarışçıları yakından görmek, hem de Boğaz Köprüsünden bisikletimizle geçme keyfini yaşamak için İBB'nin düzenlediği Avrasya Bisiklet Gezisine hep birlikte katılıyoruz. KATILIM ÜCRETSİZDİR! (Etkinliğin resmi sayfası olan (link) adresinde belirtilen 20 TL.lik ücret sadece t-shirt ve sandviç içindir. Bunlara gerek yok derseniz ücret ödemeden de etkinliğe katılabilirsiniz.) yazmışlar :/

• Beğen
Tepkiler: Ümraniyeli Ofli
@Fatih Tepeköy

Şununla değiştirilmiş.
(link)

avrasyabisikletgezisi.com dan ücret ödeyip kayıt yaptıran herkese matara hediye edilecekmiş ve tur sonrası çekilişle 10 adet bisiklet verilecekmiş. Bu duyuruyu kayıtlar kapandıktan sonra yaptılar. Önceden yapsalardı katılım artabilirdi. Bisiklet taşıma hizmeti + Tişört + kumanya + matara + bisiklet çekiliş hakkı için 20 TL yüksek bir rakam değil. Sözüm yanlış anlaşılmasın ücret ödeyip kayıt olmuş olsam da etkinliğin ücretsiz olması taraftarıyım ve ücret ödemeden katılacaklara hak veriyorum. Ancak önceden düzgün bir şekilde etkinliğin içeriği tam ilan edilse (gelirin hayır işlerinde kullanılacağı da açık açık bildirilse) belki itiraz sayısı azalıp ücretli katılım sayısı daha fazla olacaktı.

• Beğen
Spor AS'ye gidip forma numarasini alan var mi? Ben Kabatas'tayim. Birazdan bisikletimle gidip alacagim ama arkadaslariminkini de almak istiyorum. Onlarinkini nasil alabilirim?

ben de fiyatı verilenleri düşündüğün zaman mantıksız bulmuyorum.
ama göğüs numarası almaya gitmek zorunda olmak saçma.
parka gideceğim, kayıdım kuydum yok.
oralarda görüşürüz ;)

@Omer Buyukoglu

Arkadaşının nufüs cüzdanını ya da en azından fotokopisini götürmen lazım diye yazmıştı birisi. Henüz bende almadım ancak yarın alabilirim.

@Fatih Tepeköy

Facebook etkinliği açılması çok iyi olmuş. Fakat bu etkinlik şu an kapanmış gözüküyor. Yeni linki yukarıda bir arkadaş paylaşmış. O halde Pazar günü 11:30'da görüşmek üzere :)

Araç geçişi 3.5 TL Bisiklet geçişi 20 TL :D

• Beğen
Sadece TC kimlik numarasi ile arkadaslariminkini de alabildim. Yalniz tisort'ler daha cirkin olamazdi. Bildiginiz belediye iscisi tisortunun ustune Spor AS yazilmis o kadar.

http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/843/rpm1.jpg

Geri