A
Hilltown avmnin bisiklet parkı otoparkta avm giriş kapısının yanında aydınlık ve kameralar var ama ben şahsen güvenmem,mavibahçe avmnin ise bisiklet park yeri bahçede orasıda çok göz önünde ama ben çok güvenilir bulmuyorum yinede,ama içeride bisiklet elinizde gezinebilirsiniz,ben işe katlanır bisikletimle gidiyorum ve bisikleti mağazaya koyuyorum2-3 sene oldu adam akıllı AVM lere gitmiyorum . En son izmir mavişehir deki Decathlon a gitmem gerekti , bisikletimi de götürüp selesine uygun. Kılıf alacaktım. İlk girişte bisiklet ile ilgili hafiften bakışma gibi birşey oldu. Decathlon a götüreceğim dedim .
Decathlon hiç problem etmedi dolaştım. AVM içinde pek dolaşmadım geri döndüm .
ama şimdi bisikletim ile gitmek istiyorum . Çünkü araba ile gidince uzun sürüyor ve gelince park yeri problemi var.
AVM ve marketlere gidenler var mı bisiklet ile ? Yasak vs diyorlar mı ?
Hiç gitmedim ama sokacaklarını sanmıyorum,yada güvenliğin o anki ruh haline göre değişiyordur herhaldeBisikletimi bağlayıp AVM de dolaşmayı pek düşünmüyorum özellikle günümüz Türkiye şartlarında. Zaten dandik bi kilidim var . Bisiklet elimde gezsem sıkıntı yapmasalar yeter zaten 1-2 yere bakar çıkarım.
daha önce bisiklet ile AVM lere gitmediğim için merak ettim . Aynı soru. Migros Koçtaş metro vs gibi marketler . Oralarda tepki nasıl oluyor ?