Ö Özbil Kurtulmuş Üye Kayıt 12 Eylül 2007 Mesaj 72 Tepki 35 Şehir Cihangir 25 Kasım 2009 #1 Sizce hangisi? Hangisi daha hafif? Ve birşey daha sormak istiyorum Avid in üstündeki kırmızı ayar düğmesi ne işe yarıyor?
Sizce hangisi? Hangisi daha hafif? Ve birşey daha sormak istiyorum Avid in üstündeki kırmızı ayar düğmesi ne işe yarıyor?
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 25 Kasım 2009 #2 sanırım arkada pedlerin mesafesini ayarlıyor diye duymuştum. bide görüntü olarak güzel duruyor hiç bir işe yaramasada
sanırım arkada pedlerin mesafesini ayarlıyor diye duymuştum. bide görüntü olarak güzel duruyor hiç bir işe yaramasada
B Bora Forum Bağımlısı Kayıt 24 Ocak 2005 Mesaj 891 Tepki 1.385 Şehir İSTANBUL Bisiklet Focus 25 Kasım 2009 #3 Avidler 10g daha hafif.. Kirmizi dugme fren kolunun tepki mesafesini ayarliyor. Kolu az ya da cok hareket ettirerek frenleme olanagi sagliyor. Tepkiler: Özbil Kurtulmuş
Avidler 10g daha hafif.. Kirmizi dugme fren kolunun tepki mesafesini ayarliyor. Kolu az ya da cok hareket ettirerek frenleme olanagi sagliyor.
Hasan Çağri Forum Bağımlısı Kayıt 12 Ağustos 2006 Mesaj 4.541 Tepki 4.566 Şehir Bostancı, İstanbul Bisiklet Specialized 25 Kasım 2009 #4 @Bora Alben Aslında tam olarak frenleme gücünüzü ayarlıyor... Yumaşıkça kol yaklaşıyor ama daha az güç ile fren yapıyorsunuz... Tepkiler: umutkahraman ve Özbil Kurtulmuş
@Bora Alben Aslında tam olarak frenleme gücünüzü ayarlıyor... Yumaşıkça kol yaklaşıyor ama daha az güç ile fren yapıyorsunuz...