E Enes Kılıç Daimi Üye Kayıt 24 Nisan 2008 Mesaj 200 Tepki 35 Şehir İSTANBUL Bisiklet Giant 4 Ağustos 2009 #1 arkadaşlar avid juicy 5 aldım. gelen rotorlar centerloc'tu. ama ben de 6 vidalı sistem var. ve ayrıca eski rotorlarımda kullandığım mekanikler tek taraflı ittirenlerdendi. uyum sorunu yaşanır mı. şu an eski rotorlarla kullanıyorum.
arkadaşlar avid juicy 5 aldım. gelen rotorlar centerloc'tu. ama ben de 6 vidalı sistem var. ve ayrıca eski rotorlarımda kullandığım mekanikler tek taraflı ittirenlerdendi. uyum sorunu yaşanır mı. şu an eski rotorlarla kullanıyorum.
gurkan Forum Bağımlısı Kayıt 29 Ekim 2004 Mesaj 1.372 Tepki 2.809 Yaş 41 Şehir Kocaeli İsim Gürkan Başlangıç 1990—91 Bisiklet Cervélo Bisiklet türü Triathlon 4 Ağustos 2009 #2 0 aldıysanız CL yerine 6 vida talep edebilirsiniz, sorun çıkaracaklarını sanmıyorum, zaten orjinalinde de Avid G2 6 vida rotor bulunur. Tepkiler: Enes Kılıç
0 aldıysanız CL yerine 6 vida talep edebilirsiniz, sorun çıkaracaklarını sanmıyorum, zaten orjinalinde de Avid G2 6 vida rotor bulunur.
E Enes Kılıç Daimi Üye Kayıt 24 Nisan 2008 Mesaj 200 Tepki 35 Şehir İSTANBUL Bisiklet Giant 5 Ağustos 2009 #3 0 almadım ama sorun çıkarmaz dedi aldığım abi. ona güveniyorum .
Hasan Çağri Forum Bağımlısı Kayıt 12 Ağustos 2006 Mesaj 4.541 Tepki 4.566 Şehir Bostancı, İstanbul Bisiklet Specialized 5 Ağustos 2009 #4 Eski kullandığınız rotorlarda fren pad lerinin bastığı yüzey tererince geniş ise ve rotor et kalınlığı aynı ise sorun olmaz... Tepkiler: Enes Kılıç
Eski kullandığınız rotorlarda fren pad lerinin bastığı yüzey tererince geniş ise ve rotor et kalınlığı aynı ise sorun olmaz...