B Bülent Onutkan Forum Bağımlısı Kayıt 17 Eylül 2006 Mesaj 1.211 Tepki 923 Şehir Eskişehir 29 Haziran 2007 #1 Arkadaslar bana avid hıdrolık ve enjektorlerı lazım nereden bulabılırım.Ben kurcalarken yanlıslıkla yagı eksılttım:rolleyes:rolleyes:
Arkadaslar bana avid hıdrolık ve enjektorlerı lazım nereden bulabılırım.Ben kurcalarken yanlıslıkla yagı eksılttım:rolleyes:rolleyes:
H HaliliOzturk Forum Bağımlısı Kayıt 4 Temmuz 2005 Mesaj 7.156 Tepki 6 29 Haziran 2007 #2 Türkiye'de hiç satış yapıldığını görmedim. Ancak Avid Bleed Kit şeklinde online olarak yabancı sitelerden sipariş verilebilir.
Türkiye'de hiç satış yapıldığını görmedim. Ancak Avid Bleed Kit şeklinde online olarak yabancı sitelerden sipariş verilebilir.
E Emre Ede Forum Demirbaşı Kayıt 13 Nisan 2007 Mesaj 558 Tepki 177 Şehir Eskişehir 29 Haziran 2007 #3 @freerider abi naptınyaaa güzelim frenleri bozdun Benden önce aldın ahım tuttu işte şaka biyana kötü olmuş be Bülent abi, umarım bulabilirsin..
@freerider abi naptınyaaa güzelim frenleri bozdun Benden önce aldın ahım tuttu işte şaka biyana kötü olmuş be Bülent abi, umarım bulabilirsin..
B Bülent Onutkan Forum Bağımlısı Kayıt 17 Eylül 2006 Mesaj 1.211 Tepki 923 Şehir Eskişehir 29 Haziran 2007 #4 Arkadaslar sorunu hallettım,konu kapatılabılır!