@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Yukarıya yazdım ama okumamışsınız galiba
kopyalıyorum tekrar
ağalar hele bir oturun sakinleşin
besin zincirinin en üst basamağındayım.Yani doğada patron benim.Evrim böyle güzel bir şans verdi bana.
Doğada güçlü güçsüzü yer ayıklanır
devlet arası savaşlar bile kısmen böyledir.ya güçlüye boyun eğersin ya güçlü olursun ya da sürünür yok olursun..
yaşım 27.
bunda 70 sene sonra ben dünyada yokum.
inan geride kalanlar ne yer ne içer umurumda değil. Zaten yok olmuşum..
Güneşin ömrü belli.Gezegenimiz ve içindekiler,güneş sistemi vb bundan bi kaç milyar sene sonra yok.Yani uzun vadede hiç birimiz yokuz.
Yaşadığım ülkenin yasalarına uyarım bu ayrı bir olay zira yaptırımı var.
O yüzden yasal çerçeveler içinde istediğim şeyi dibine kadar yaşarım.Kimse de karışamaz.Karışanlar da eğer herhangi bir din den bağımsız bunu yapıyorsa daha bi saçma bulurum.Çünkü müslümanlık hristiyanlık ,yahudilik vb ödül ceza ahiret sistemi var.Sen 200 sene sonra yoksun 2 milyar sene sonra güneş sistemimiz yok neyin davasındasın arkadaş.Takıl işte.Yaşa hayatını
Yok hayvanlar sömürülüyor yok bilmemne.
Ben kendimi aydınlanmış bir ateist olarak tanımlıyorum
Çünkü dünyada insanların ürettiği etik ve ahlak sistemlerini sorgularım
neye göre
kime göre
Bir tavşanı vurup zevk alan kişi kötü bir fiil mi işlemiş oluyor?Neden? Aksini savunanlar öyle istedi diye mi? İyide aksini savunanların düşündüğü neden doğru olsun? Doğru kime göredir? Neye göredir? Doğru nedir?
Bir sonuca bağlamak gerekirse bundan bi kaç milyar sene sonra zaten olmayacak şeylerin acısını hissetme.Zaman kayıp gidiyor.
Hitler gibi stalin gibi amerika gibi yüzlerce milyon insanı savaşlarda öldürenlerin bundan 2 milyar sene sonra hiç bir anlamı önemi hatıratı olmaması ne kadar tuhaf değil mi?
Böyle vahşi olaylar bile günü gelecek bir hiç hükmünde olacak.
Biraz felsefi bir yazı oldu ama düşüncelerim bunlar
Yakında okçuluk kursuna gideceğim.Tüfekle av yerine yay ile avlanmak istiyorum.Kamp çadırımla geceleri ormanlarda konaklamak..Alman Pointer ve kangal köpeğimle...
Atalarım timuçin gibi mete gibi yay ile avlanıp at sürüp kımız içmek istiyorum
Böyle bir hayalim var.
Yasal prosedürü öğrenmem gerek tabi bunun için.
Bu arada köpeklerimin isimleri Tango ve Cash

Tango,tavşanları keklikleri hatta bazen domuzları bile bulup bana getirir bende indiririm.
Cash böyle şeyler yapamıyor ama domuzlarla dövüşmeyi seviyor ve Tangoyu koruyor
slug namlulu yarı otomatik tüfeğim ve gönlümün efendisi çiftemle avcıları selamlıyorum