Haftasonları öğleden önce, haftaiçi ise akşam değişken olmakla birlikte 7-9 arası sahilde sürmekteyim. Aynı hattı kullanan arkadaşlar görüyorum ancak foruma üye olan kimse var mı merak ettim.
Göl tarafında sürmedim hiç, deniz tarafında kullanıyorum, bir kaç kez erken saatlerde bütün yolun büyükşehir belediyesi tarafından temizlendiğini gördüm ama tabi kendini bilmezler kayalıklardan yola şişe fırlatabiliyor.
Herkese merhaba. Kron xc250 kullanıyorum. Alalı iki hafta oldu. Ekipmanları ancak toplayabildim. Yeni yeni turlara katılıyorum.. Herkese iyi forumlar. Şimdiden hoşbuldum diyeyim
Merhaba bende Avcilardayim uzun bir aradan sonra yeni bisiklet aldim avcilar civari olan arkadaslarla tanisip grup sürüş lerine katilnak isterim
Merhaba bisikletforum ailesi...Avcilar Turksandan katiliyorum ve yakin cevrede olan durust kisilerle tanisip pedallamak isterim genelde avcilar sahile iniyorum ama gruplarla turlara katilmak istiyorum buradan bir etkinlik olusturup tanisabiliriz
Merhaba bence avcılardayım xc 150 var bende yeni aldım. (Ufak tefek sıkıntılar var ama memnun sayılırım.) xc 250 ile bir turlayalım bisikletleri değerlendiririz.
Mrb sevgili hobidaşlarım.İsmim fatih İst. Avcılar dan aramıza yeni katıldım.Trek 7300 modeli bir bisiklet alarak 22 yıl sonra yine bisiklete kavuşmuş oldum.Yanlış yaparak tecrübe edinmekse buradaki tecrübeli arkadaşların yorumlarından faydalanmak çok büyük bir şans. Herkese tekrar selam.
Huzurlu sürüşler diliyorum, aynı dönemde bisiklet dünyasına adım attık sayılır.. Bende Kron XC 150 ile giriş yaptım sayılır, önümüzdeki hafta içi kargo elime ulaşmış olur
Fatih bey öncelikle foruma hoş geldiniz. Halen bir ayağım Avcılar'da olduğu için konunuz ilgimi çekti ve okumak için tıkladım. Bir de ne göreyim, benim geçen seneki bisikletim . Kendisini ikinci el almıştım ama hiçbir parçası değişmemişti. Sizinkinde maşa başta olmak üzere, lastikler, pedallar ve aynakol değişmiş galiba.
Bu da benimkisi; Forumun ve bisikletimin bana kazandırdıkları...Herkese tesekkurler - BisikletForum Şu an eşim kullanıyor.
İyi dilekleriniz için teşekkürler.Bu gün kıyafet ve ekipmanları ufaktan almaya başladım.
Soner bey değişen parçalar hakkında pek bir bilgim yok ama sanırım orijinal parçaları bunlar.