Scudo Sports

Avcılar-Beylikdüzü-Ormanlı Köyü-Karaburun Turu 04 Haziran 2016

@speed1000

Bekliyoruz İnşaallah.

@Onur İstanbul

Bugünde yağmur diyordu 40 derece sıcağın altında kavruldum. Strava geliyor birazdan :)

Tam 38 derece sıcakta pedalladım bugün...

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Scudo
Helal sana yakışır

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@ÇaNakkaLeRuHu
Bugün öyleşmiş biz içeride rahattık

@soneryen

Yarın sabahtan İnşaallah Tayakadın'a pedallayacağım tekrar. Orada bir tornacıya bizim makinanın işlerini yaptırıyoruz. Malzeme götüreceğim.

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu
Hafriyat kamyonlarına dikkat et birader. Tayakadın yolu sıkıntı derler. Ben bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Karaburun a gitmek için neden ormanlı' ya gidiyorsunuz??

@soneryen

Hemen hemen her turumun rotası Tayakadın diyebilirim. Kamyonlarla ahbap oldum :)

@ersoy balcı

Yolu uzatmak için :)

• Beğen
Tepkiler: ersoy balcı
Çok ters ama. Harita linki varsa atabilirmisiniz. Gölü güney tarafından gidip tekrar aynı yoldan geri dönmek gerekiyor diye biliyorum. Bilmediğim bir yol varsa öğrenirim hem :)

@ersoy balcı

Bahçeşehir tarafından gelecek olanlar için aşağıdaki gibi bir yol oluyor sanırsam. @soneryen daha iyi bilir....

1.PNG

• Beğen
@ersoy balcı

Ormana devam edebiliriz Karaburun olmaz ise ama :)

Oraya kadar gitmişken milli parkada gireriz Çılıngöz'e.

• Beğen
Tepkiler: ersoy balcı
@ÇaNakkaLeRuHu
Karaburun ormanlı arası çok ters kalıyor. Google maps deniz kıyısından bir rota çiziyor karaburuna. Ama o çizdiği yolu orman bakanlığı kapatmış, geçen hafta gittim. Karaburunda limanın orayı değil, karaburunun yerlilerinin gittiği koyu tercih ediyorum gidersem ( Haritada radar caddesinin sonu diyeyim ). harita da görünen yolun başlangıcı da kapalı. Ormanlı dan karaburun a geçmek isterseniz gölü güney tarafından tekrar dolaşmak zorunda kalırsınız. Bence ya ormanlı ya ya da karaburun a gidin. :)

Cumartesi programıma bir göz atayım. Bende gelmek isterim sizinle. Kesin durumu yarın belirtirim. :)

@ersoy balcı

Yav bizim için farketmez yol olsun yeter. Yolu bitirene kadar gideriz :)

Gerçi benim için yol olması da önemli değil :)

Yukarıda attığım strava paylaşıma bakarsan gölün içinden gittim nerede ise, tarlalardan yol felan yok :)

Yok ya bu hafta karaburuna girmeyeceğiz. Ben yakın diye biliyordum. Ters ise gitmeyiz. Geçen sefer arkadaşlar önümüzdeki turda ormanlı yapalım dediler çoğunluğa uyum sağlamak için ormanlıya gidiyoruz

@soneryen ne oldu tur iptal mi karaburun

@speed1000
İptal değil. Kim dedi iptal diye. Öyle birşey demedik siz nereden çıkardınız. Karaburun ormanlı arası yol kapalı ise geri dönüp karaburuna geçmek meşakkatli bu hafta ormanlı köyü yaparız dedik. En nihayetinde turda da belirleriz.

@speed1000
Tur kayıtları ile ilgili başlık var. Yaptığınız Turların strava ve benzeri kayıtlarını orada paylaşırsanız çok mutlu olurum. En azından bu parkur bile değil. Başlığa katkısı nedir

@soneryen uyarını dikkate alıyor ve kaldırıyorum lakin bu parkur bile değil kısmına katılmıyorum. Neyse sıkıntı yok.;)

@speed1000
Bu parkur bile değil ne demek yahu. Kusura bakma olur mu öyle. Parkur parkurdur. Ben onu bizim güzergahta bile parkur değil diye yazmak istedim telefondan olmamış özür dilerim.

Yani bizim güzergahta bir parkur olsa paylaş anlamında kusura bakma birader çok üzüldüm

@soneryen Estağfurllah özürlük bir şey yok. Sıkıntı yok dediğin doğru bu parkurla alakası olmayan bir ley yayınlamışım. ;)

Tam kadro sayısı kaç kişi oldu

• Beğen
Geri