Scudo Sports

Avcılar-Beylikdüzü-Ormanlı Köyü-Karaburun Turu 04 Haziran 2016

@citk60
Arnavutköyden gitmiyoruz. Arnavutköy Grubu dursunköy kavşağına geliyor

@ykpcftc
Daha ne olsun

• Beğen
Tepkiler: ykpcftc
Scudo
@soneryen anladım şuan kararsizim eğer fikrim değişirse arnavutköy grubu ile görüşürüm.

@Doruk Yolaç
Geçen turdada öyle yazıyordu ama hiç yağmadı. Yağmurluk giyeriz. Bende karaburun tarafında yağmur göstermiyor. Sabah erken saatlerde yağma durumu var.

@citk60
Fark etmez sen bilirsin. Gelirsen tanışmış oluruz

Bisiklet bahane dostluk şahane

@citk60

Gel gel.

@Doruk Yolaç

Bende yalnızlığı severim. 1.500 km mesafemin 1.000km sini yalnız yapmışımdır. Ama eğlence istersen bu tür organizasyonları toplu yapmak daha güzel oluyor. Tek olduğunda malzemeler ile hiçbirşey yapamıyorsun. Sıkıntı oluyor. Örneğin kaç kere karaburun'a gittim denize giremedim. İnsanın aklı bisiklet ve malzemelerde kalıyor. Anlayacağın yalnızlıkta güzel, toplu aktivitelerde.

@citk60

Arnavutköy de nerdesiniz ? Ben genelde otobüs duraklarının ordaki parkta takılıyorum uzun gitmez isem. Uygun olduğunuz vakitlerde pedallayalım İnşaallah.

• Beğen
@citk60

Ben geçen tura katılamadım sağlık problemimden dolayı. Konuşuruz onu.

@citk60

Tamam buluşuruz İnşaallah beraber de pedallarız.

@soneryen çılıngöz e girelimmi ormanlı ya kadar gitmişken ?

@ÇaNakkaLeRuHu
Turdaki arkadaşların performansına bağlı

Bende katılacağım büyük olasılıkla, eğer hava sabahtan fırtınalı vb olursa hevesim kaçabilir, rüzgarlı havada sürmeyi pek sevmiyorum.Ayrıca ben fatihten geleceğim o yüzden en yakın buluşma noktasını haritadan atarmısınız buraya rica etsem ?

Cumartesi yine fırtına olasılığı var diyor.

Yarın ve cuma daha kesin tahminler gelir hava ile ilgili yoksa pazar günü yapalım şimdilik iyi görünüyor.

@ÇaNakkaLeRuHu Tamam ben cuma günü gelip gelemeyeceğimi söylerim.

@ÇaNakkaLeRuHu Tamamdır be yaaa beni de yazın bende geliyorum yalnız @ykpcftc tankın önünde bende fotoğraf isterim :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Karaburun'un denizini belediyenin ölçüm sitesinden iki-üç yıldır kontrol ederim. Ölçüm değerlerine göre İstanbul'da denize girebileceğiniz en temiz sahillerden biri. Denizi de oldukça güzel. Bu arada limanın üst kısmında bir fener var. Vaktiniz olursa bu tur oraya da çıkmanızı tavsiye ederim. Hemen fenerin önünde yer alan denizci mezarlığının yanındaki patikadan dolaşıp bir önceki bakir koyu tepeden görebilirsiniz. İyi turlar arkadaşlar.

@speed1000

Abi tankın önündeki ben değilim gecen turda da öyle birsey işittim ama düzeltmeye fırsatım olmadı[emoji1][emoji1]ama ins tankın önnünde sizi ben çekeceğim [emoji1][emoji1]

@speed1000
Yok daha neler. Nuh tufanı yazsaydın :)

@sayginyilmaz
Geçen niyetlendik ama hem fikir olunamadı. Aslında gidilesi uer manzarası güzel olur

@ykpcftc karistirdim o zaman neyse hep birlikte çekiliriz

@soneryen valla ben programın yalancisyim ama fırtına da olsa gideriz Screenshot_2016-06-02-10-27-00.png

• Beğen
@speed1000
Sizin hangi program fırtına lafı çok mütevaziymiş bende yağmur göstermiyor cuma yine bakarız kısmet artık. Ama bence yağmayacak geçen haftada böyle yaptı yağarsa sığınırız bir yere

image.png

@Onur İstanbul
Kısmet artık. Yağmurluğun yok mu

Geri