Scudo Sports

Avcılar-Beylikdüzü-Ormanlı Köyü-Karaburun Turu 04 Haziran 2016

macerakolik

Forum Bağımlısı
Tepki
2.598
İsim
Soner
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar.
Aşağıdaki linkten duyusunu yaptığımız turumuz gerçekleşti.

Avcılar-Karaburun Turu 21.05.2016

Tur makalemizi okuyup ve fotoları aşağıdaki başlıktan görebilirsiniz.
Beylikdüzü-Karaburun (Karadeniz) Turumuz

Turumuz çok güzel geçti. Araba yok ve kamyon sıkıntısı olmayan Dursunköy üzerinden gittik çok eğlendik çok keyif aldık.

Tur sabah 04 haziran ctesi 7.00 da başlayacaktır. Avcılar ve Beylikdüzü ekibi Hadımköy girişinde 7.30 da buluşacaklardır. Turda bir öncü bir artçı tayin edilecek. Uygun tempo gidilecek. Kask eldiven yedek iç lastik pompa unutmayın. Denize girmek isteyenler deniz şortunu unutmasın.

Katılımcılar adını ekleyerek devam edebilir

1. @soneryen
2. @ÇaNakkaLeRuHu
3. @Bahadır ÖZEL
4. @Hayrettin
5. @Kenan Garibov
6. @vatansever
7. @ykpcftc
8. @Kadarus
9. ............

Scudo
@ykpcftc
Tamam inşallah

Merhaba, keyifli turlarınıza bakıyorum bazen. Temmuz-Ağustosta da olursa avcılardan belki katılabilirim gibi. Takipteyim...

@Ömer Çolak
Sürekli yapacağız ama neden şimdi değilde temmuz ağustos

cumartesi çalışmayanlar var ya da herkes öğrenci :)

@soneryen

Kartalda ikamet ediyorum. Yaz döneminde avcılara hafta sonu ziyarete gelirsem 1 günü de tura ayırabilirim...

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
ben de belki gelirim bu sefer... yarı yoldan donmek uzere aranıza katılırım.

Olabilir sorun yok

Arnavutköy de oturuyorum katılmayı isterdim ama pazar günü bisikletliler derneğinin turu var boğaz köprüsü geçişi ona katılacağız arkadaşla :):) yada antreman olarak katilsammi :islik::islik:

@citk60
Pazar sabah mini turumuzda var. Birşey olmaz kondüsyon varsa onada gidersiniz. Kaldıki sizin arnavutköyden mesafe az. @Hayrettin @ÇaNakkaLeRuHu @Kenan Garibov arnavutköyden katılıyor onlarla birlikte gelirsiniz

Soner abi mesafe ne kadar abi toplamda[emoji848]

• Beğen
@ykpcftc
40 gidiş 40 dönüş gibi tam olarak akşam bakarım

Tam sınırda abi neyse ya allah diyip asılıcam artık abi[emoji1]

• Beğen
@ykpcftc
O günden sonra hiç idman yapmadın mı

@soneryen arnavutköy de saat kacta buluşacaksınız.

Ben gelmek isterim. Ama şu ana kadar bisiklette hep kendi başıma takıldım ayrıca rekorum 38 km eğer o kadar yola uyum sağlayabileceksem güzel olur. Bir de yaş 17 olunca tecburem falan da hiç yok. Bu yüzden nasıl olabileceğini bilemiyorum. Son olarak o gün gökgürültülü sağanak ihtimal var geziyi nasıl etkiler diye dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: ykpcftc
geçen turu mesai sebebiyle katılamamıştım bu seferde c.tesi/pazar sınavlarım var. pedallara kuvvet :)

Geri