@Serkan B. elinden geliyorsa yap lütfen ve bizi yabancıların bu zalim fiyat politikasından kurtar kardeşim. Elimizden gelen desteği verelim almasak bile reklamını yaparız.
Hepimiz ayrı ayrı kolları sıvayıp maliyeti arttıracağımıza böylesi sağlam gözüken bir roller'ı tek kişinin üretmesini destekleyip maliyeti daha da aşağı çekebiliriz.Ben varım şahsen
@Serkan B. bu arada ses nasıl, çok gürültü yapıyor mu? Birde roller'larda ortada durmayı kolaylaştıran silindirlerdeki eğimi nasıl yaptınız? gördüğüm kadarı ile standard'dan geniş, bu yüzden kullanımı kolayda olabilir. aklımda deli sorular
Edit : mutlaka yapıp satmalısınız görüntüsünden bile piyasadakilerden çok daha kaliteli gözüküyor ilk müşterileriniz den bile olabilirim tekrar elinize emeğinize sağlık
@Atacan KSK videosunu yükleyeceğim. Çektiğim videoda ses fazla gibi geliyor ama yanındayken rahatsız edici bir ses yok.Ancak koymuş olduğum rulmanlar biraz geniş. Bilenler için 6200 serisi. belki bundan dolayı biraz ses çıkabilir Tamburların uzunluğu 45 cm. Ortada durmayı sağlayacak bir eğim yok tamburlarda. Daha sonradan yanlara tambur üzerinden düşmeyi engelleyecek düzenek eklenebilinir. Arka tamburlar için ayarlı yük bindirici düşünüyorum. Onun sayesinde Trianer de ki gibi level ayarı yapabilirim. Bununla da ilgili çalışma yapıyorum.
Tasarım ve uygulama son derece başarılı olmuş. Ses konusuna rulmanları NU 20x gibi silindirik makaralı modellerle veya doğrudan UCP 20x gibi yatak ünitesi ile değiştirerek çözüm geliştirilebilir.
Makaraları poliüretan kaplamak isterseniz yardımcı olabilirim.
Güç ünitesini tedarik edebilirsem benim de turbo trainer yapma planım var.
@Sadettin Z. UCP serisi düşündüm de sonuçta döküm gövde. Görsellik üzerine hoşuma gitmemişti. Nu serisininde mil çapları çok büyük. Hem fazla malzeme hemde fazla ağırlık yapıyordu. O yüzden tercih etmedim. Tamburlarda 6202 kullandım. Ø 15 'lik milin rulman geçen yüzeyine tırtıl çekip segmanla sabitledim. İleride sesten rahatsız olursam polimer yatak kullanabilirim. Biraz teknik yazdık ama umarım arkadaşlar anlayabiliyordur