Scudo Sports

Atlas ile ilgili hayal kırıklıkları ve yeni bir bisiklet dergisi

Ayda en fazla kaç farklı bisiklet dergisi alırsınız?

• Almam

• 1 tane alırım

• 2 tane alırım

• 3 tane alırım

• Toplam katılım
    47
arkadaşlar , ilk sayısı yeni çıkan ''Pedal'' dergisini alan var mı acaba? buradaki yorum ve önerilere göre almayı düşünüyorum. bugünlerde yoğunluktan dolayı Cyclist Türkiye'nin son sayısını dahi okuma fırsatım olmadı, masanın üzerinde, yalvarırcasına, öylece bana bakıyo...

Scudo
Atlas dergisinin eki ile ilgili olan yorumlarınıza katılıyorum Yusuf bey. Bisiklete son 1 sene içinde aktif olarak biniyor olmama karşılık benim bile görmekten sıkıldığım rotalar var. gerçekten çok garip bu şekildeki yaklaşım. bu yayınların, insanların severek yaptıkları gönül verdikleri hobilere hitaben yapılması gerektiğini umarım bir gün anlar ve ona uygun yayınlar gerçekleştirirler.

yayıncıların öncelikle zaten bu hobiyi yapıyor olmaları gerekiyor ki bizleri anlayabilsinler. yoksa haritadan rota çıkarmak kadar kolay bir iş var mı.

bu gibi paylaşımlar her zaman daha çok yapılmalı ki hem yeni başlayacak arkadaşlara şevk versin hem de kalıcı ve iyi bir kaynak oluşturabilsin.

Bu gibi daha çok ve etkili bilgilere ulaşabilmek dileğiyle..

dergiyi ben aldım,bitirdim bile..benim hoşuma gitti.yeni sayısı çıkınca yine alırım.açıkçası bana cyclist ten daha sıcak geldi.

İki derginin de eksikleri var bence cyclist dergisinde biraz daha Türkiye'den bahsedilse daha iyi olacak. İki dergide de farklı rotalara ve her grup bisikletçiye hitap ederse daha iyi. Yol bisikleti,tur bisikleti dağ bisikleti rotaları ve konuları gibi veya bmx freeride,downhill.

Geri