Scudo Sports

ATA'nın İzinden Kurtuluş Mücadelesine Pedalla (İstanbul-Samsun)

Tur gelenekseleştirilmeli midir

• Toplam katılım
    77
  • Anket kapanışı .
Scudo
@ersinnsahin teşekkür ederim. Sponsor arayışından vazgeçtiğimi söyleye bilirim. Başvuru yaptığım yerler çok güzel bir dille geri çeviriyorlar. Belki ben turu ifade edemiyorum belki de menfaatleri çok düşük ama olsun en son Yeşilay ile görüştüm. Turu kamusallaştırmak istediğimi ve bunun için kendilerinden herhangi bir isteğim olmadığını turu Yeşilay adına gerçekleştirmek istediğimi dile getirdim, e posta istediler geri dönüş yapacaklarını ifade ettiler. Hayırlısı olsun :)

Gün geldi çattı. Sabah saat 6*30 da sirkeciden vapura binerek kadıköyden pedallamaya başlayacağım. Herkese çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için. Yol uzun ve yine tekim. İnşallah bu turuda sağ salim kazasız belasız tamamlar vede dönerim. Dönerim de yine bir tur yazısı ile karşınıza çıkarım. Yollarda ve gönüller de buluşmak dileği ile.
Saygılarımla.
KAFAİKİTEKER

Merabalar. Nasıl başlayacağımı bilemedim. Bugün başladığım turu bitirmek zorunda kaldım. Düzce yakınlarında babam işe geçen telefon konuşması sonrası geri dönüşe geçtim ve otobüs bileti aldım. Babamın üzülmesine ve konuşmalarına hak vererek bu kararı aldım. Evet 2 ay önceden yaptığım hayalini kurduğum turu tamamlayamadım. Hayırlısı... Herşey de bir hayır vardır. Ve hepinizden özür dilerim. Duygusallık ve sevgi başladığım turu tamamlamamın önüne geçti.
Esenliklerle kalın.

babalar candır babaları üzmeyelim, hiçbir baba evladının kötülüğünü istemez hayırlısı olsun diyelim.

Kardeşim sağlık olsun belkide tek yola çıktığın içindir ama baba candır gerisi heyecan..seneye bu zamanlar yine düşünürsen sana eşlik etmek isterim

merhabalar kardeş hayırlısı olsun ilk sabah bostancı küçükyalı arası kısa mesafede eşlik etmiştim =) ilk duyduğum zaman güzel bir etkinlik ama yalnız olman çok endişelendirmişti. Babanızı kırmadığınız daha iyi olmuş ama bir gün Kayseri'ye gitmeyi düşünürsen bak o zaman gelirim =)))

Geri