Scudo Sports

Astro 212HD

Ziya Yılmaz

Forum Demirbaşı
Tepki
54
Bisiklet
Cannondale
Merhaba,

(link)

Salcano 212HD sahibiyim. Modifiye etmek istersem ilk önce hangi parçasından başlamak gerekiyor, ya da göze çarpan en eksik nesi var?

Teşekkürler.

Scudo
önce sele sele borusu gidon-gidon bogazı olarak başlanabilir...

aynakol ve arka aktarıcı diyorum ben direk aletin performansını etkiliyecektir.

Özen Bey'in dediği gibi direk performans artırıcı değişiklikler düşünüyorum en azından yakın planda olmasada en azından aklımda bulunsun.

@Ziya Yılmaz

Önerilerinizi bekliyorum :)

Benim bisiklet 21 vites alacağım setler de ona göre mi olmalı? Dişli sayıları olsun vites sayısı olsun, ne bileyim nelere göre değiştiriliyor. Bütün setleri değiştiremem hemen teker teker yavaş yavaş alıp değiştirebilirim.

Hocam bende aynı bisikleti kullanıoyurm ve bende çok fazla düşünüdüm performans arttırma yolunu. ilk önce 21 vitesten 27 vitese geçerseniz öncelikler aynakol, zincir, tuble, arka arttırıcı, ön arttırıcı ve göbek değişmesi gerekiyor. vites kolları da dahil olmak üzere. eğer bulabilirseniz ikinci el hepsini 250Lira gibi bir fiyata toplayabilirsiniz.

@Hasan Kılınç

Bu bisiklet işinde yeniyim. Pek bir şey bilmiyorum yavaş yavaş öğreneceğiz artık. Deore serisini mi takip etmeliyim ya da sen birşey aldın mı ya da ne almayı düşünüyorsun.

Geri