Scudo Sports

Assos'dan Akçay'a Fotobisikletim ve Ben

Ben de mesajı yeni gördüm. Ayaklarınıza sağlık, sayenizde ben de dolaştım şöyle bir oraları, teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
Scudo
slm abi masallak o kayayı nasıl kaldırdın saşaırdım kaldım bide benden çanda oturuyorum yaza assos akçay arsında geziler yapmayı planlıyorum insallah denk geliriz beraber yaparız bol pedallamalar

Temmuz'un son üç haftasında Akçay'da olacağım . (Bir aksilik olmazsa)
O zaman zarfında , sahil hattında tur imkanı yaratabiliriz belki .
Aynı dönemde oralarda olabilecek ve pedallamaya engel durumu olmayacak arkadaşlar varsa şimdiden koordine olmaya başlamalı .
Görüşmek üzere . . .

@17.mehmetali

@tamer306

gezecek, dolaşacak o kadar çok yer varki, neden olmasın.
muhtemelen bende o tariklerde küçükkuyuda olacağım.

görüşmek, pedallamak dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: roma
Merhaba arkadaşlar . Temmuz ayında ben de Akçayda olucam. Tura çıkarsanız katılmak isterim. Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Tamer Çetiner
lütfü abi gerçekten çoık güzel bir gezi yapmışsın.böyle güzel fotoğrafları ve videoları bizle de paylaştığın için çok teşekkür ederim.gezilerinin devam etmesini dilerim...

ben de ayvalık da oturuyorum ve akçay da da yazlığımız var aynı parkuru ben de izlemek istiyordum çok iyi bir referans oldu benim için çok teşekkür ederim.. turumu tamamladığım zaman ben de ekleyeceğim fotoğraflarımı..

Arkadaşlar 3 Ağustos'a kadar Akçay'dayım .
Uygun güzergahlarda tur yapabiliriz diye düşünüyorum ,
Görüşmek üzere . . .

Çok güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler,
geç olsa da burası bir kütüphane gibi herşey elimizin altında...

Gelirken ekmek almayı unutma diyor evdekiler... :):)
http://i131.photobucket.com/albums/p291/lutfu1/DSCN9427.jpg

Zeus Altar a yıllar önce çıkmıştım bir Assos trekking gezisinde ne günlerdi ahh.
Mükemmel manzara, her yer aşağıda...

• Beğen
Tepkiler: fthpl
Süper bir anlatim, tesekkürler Lütfü.
Not : Mesut abi, gene yardın beni yorumlarınla ya..:D :D çok orcinal bi adamsın, söylemedne yapamıycam :)

@veterinerhekim

Tabiki..
On yıl sonra da konuşulur böyle bir gezi.. :rolleyes: ;)

Hatta hiç konuşulma sa bile süperliğine halel getirtmez..
Zira bu geziyi güzel yapan konuşulması değil belki yoğun bir zeka ve emek ürünü olmasıdır bence.. ;) :cool:

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@Mesut Girgiç

Lütfü abiyi tanıma fırsatı buldum inanın bambaşka biri bu geziyi yapmak bu yazıyı yazmak için onun gibi biri olmak gerekir galiba :)

harika olmuş ellerine sağlık sağol hepsini izledim süper süepr

Eski bir yazı olmasına rağmen hala çok güzel ve harika bir çalışma.

Geri