Scudo Sports

Assos'dan Akçay'a Fotobisikletim ve Ben

slm arkadaşlar
slm lütfü kardeşim...

süper bi geziye daha parnak atmışsın.... tebrikler kardeşim...
bi soru sormuşsun ama kimse cevaplamamış... ben cevaplayayımbari, soru havada kalmasın...
bahsettiğin ev çok eski olduğundan inanılmaz derecede tarihi bir fiyatı olduğuna eminim.. benim tahminim 1.000.000 usd yababilir :d

bende diyorum bizim lütfü neden yunanlılara benziyor.. demekki içinde yatan zeusun oğlu herkül varmış.. yeşildev gibi sende sadece kızdığın zamanlarda herkül gücün ortaya çıkıyo sanırım :) heheeh

sevgiler dostum...
görüşmek üzere...
tarık

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
Scudo
Çok teşekkürler Lütfü Abi, bu yaz gittiğim çoğu yere sen de gitmişsin, ama farkımız var. Ben hep Assos'u gezerken vay be burada ne XC çıkışları inişleri yapılır diye hayal ederken, sen bisikleti alıp çıkmışsın gezmişsin hayalimi gerçekleştirmişsin valla :)

Ben hala çözemedim o taşı nasıl kaldırdığını.. Anlamadım abi plastik mi o birisi açıklasın bana :D

Darısı başımıza, çok güzel bir tur. En ekonomik tatil seçeneği. Yüreğine sağlık.

• Beğen
Selam Lütfü;
Assos benim de çok sevdiğim bir yer daha yeni Behramkaleden döndüm.
O yolları benim GİOS la pedallamak hep içimden geçer.
Bir ara bende Çanakkale turu yapmak istiyorum, sen ilham oldun.

Mustafa İçdağ

• Beğen
ellerine sağlık lütfü abi pek bi datlı olmuş ağzımın suları küçük bir dere kıvamında aktı hemen kapadım sel basacak yoksa :D eline yüreğine ayağına sağlık abim

• Beğen
@Tarık DUMAN

:)
teşekkürler tarık,
artık böyle forum konularında mesajlaşmayı bırakıp görüşüp pedallıyalım diyorum.

@Erkut Yiğit

taşın sırrı sır olarak kalmaya devam edecek.
darısı başına, başınıza...

@gios

Umarım bu geziyi gerçekleştirebilirsiniz.

@tnt

vallahi ne diyeyim tnt bilemedim.
eğer hoş bir seda oluşturabildiysem ne mutlu bana...

çok teşekkürler abicim o süper fotoğtaflar ve videolar için. özellikle ilk video bi sanat şaheseri olmuş :) sana inanamıyorum ya ikide bir durup o görüntüler için uğraştın mı??:)

• Beğen
Merhaba Lütfü Abi, videolar ve fotoğraflar şahane gerçekten..Herkül'e bayıldım ve merak içindeyim videoda nasıl bi teknoloji söz konusu nasıl yaptın öle bişeyi açıklamam demişsin ama açıkla ya biran önce:eek: :)

• Beğen
@rojava

valla dura kalka yaptık birşeyler, beğendiyseniz ne mutlu bana.

bir daha böyle bir şey yaparmıyım?

hımmm, elbette yaparım ama tek başıma yapmam sanırım.
çünkü bisiklet gezisinden çok kaplumbağa yürüyüşü gezisi oluyor. :D

@Bulunmaz

Merhaba Ozan,
Aramızda kalsın, Herküle bende bayılıyorum. :D
Videoda hollywood teknolojisi kullanılmamış, alın terix bilek gücüyle çekimler gerçekleştirilmiştir.
Kamuyoyuna saygıyla duyurulur...
;)

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
Kacirdigim konuya bakar misiniz :) Dunya beni affetmiycek :D

Ben tatildeyken paylasmissin daha yeni goruyorum :) Daha dogrusu konuyu gormus gibi hatiliyorum kendimi :) Yorum yapmamis miyim ne oyle bir sey anlamadim ben de :D

Geziler yaparken Lutfu abinin icindeki Herkul yokuslarda da kendini gosteriyor sinir oluyorum :D

Zevkle okudum abim harikasin :) Tesekkurler ;)

• Beğen
Ellerinize saglık çok güzel bir gezi. Bu arada o fotobisiklet benimde eski bisikletim. Çalan adam bi hurdacıya vermiştir herhalde..

• Beğen
@Tugberk Tezel

bende diyorumki bizim Tuğberk in sesi sedası çıkmıyor. :(
neyseki durum açıklığa kavuştu. :D
Herkül konusunda fazla yorumyapmıyacağım.
katkın için teşekkürler Tupberkcim.

@SNkaraoglu

teşekkürler SNkaraoglu.
bisikletinizin çalınmasına üzüldüm.
çalanda çalıntı malı satın alanda hayrını görmesin.

teşekkürler SNkaraoglu.

Güzel gezi olmuş. Başarılı anlatım başarılı gezi. Photoshop herkül foto da güzel olmuş. Demek turistler fotoshopdan anlamıyorlarmış :D :D :D

• Beğen
@Natural_animal

demek "photoshop herkül" :D
o zaman bu da "videoshop herkül" olmalı... :cool:
@Lütfü Çolak

shop'la mhop'la işim olmaz, ne görüyorsanız o.

ilginize teşekkürler...

Ya abi gerçekten süper bi anlatım olmuş çok profesyonelce hemen hemen her yaz oralara giderim bir balıkesirli olarak bu kadar güzel yerleri olduğunu hiç farketmedim çok çok teşekkür ediyorum sana.. :)

• Beğen
Video çekimine hayran kaldım. Tek başına on numara bi iş çıkarmışsınız. Tebrik ederim. Sanki 3-5 kamera ve set ekibi var gibi.

• Beğen
@Faith

Bu güzel yorumların için teşekkürler Faith,
Kısmetse bu yaz beraber pedallarız.
Aslında güzelim memleketimde o kadar çok gezilip görülmesi gereken yerler varki!
Mutluluğu ve güzellikleri uzaklarda aramamak lazım...

@infinite dream

Teşekkürler infinite dream,
Çekimler sırasında tek başıma değildim zaten,
Sizin gibi bisiklet dostlarının manevi destekleri omuzlarımdaki yükü hafifletmişti zaten.

@pırtık

İlgin ve yorumun için Teşekkürler pırtık.

• Beğen
Tepkiler: Faith
Çok haklısın abi bu forumda gözümün önünde olupta hiç farketmediğim o kadar çok güzellik gördüm ki artık güzellikleri uzaklarda aramıyorum. Yüreğine sağlık teşekkürler..

• Beğen
Geri