Tutmosis89
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.733
- İsim
- Mehmet D.
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yaşınıza binaen hatırlarsınız eskiden sarı mekap ayakkabılar vardı şimdilerde de var sanırım . sarı mekaplarla dağda /koşabilirseniz/ bir 3/4 saat geçirin sonra bir de salomon, la sportiva ya da scarpa ile aynı süreleri geçirin sonra ekipman işini tekrar sizinle konuşuruz.Benim hiç sponsorum yok. Sıradan avamdan bir esnafım. Su kaynatmayı siz üstünüze alınmışsınız. Kusur ettiysem affola. Başarı aynı ekipmanla değil, düzenli antreman , beslenme, uyku düzeni vs. olur. sağolsun Fatih bey de bunları güzelce anlatmaya çalışıyor.
yaşınıza binaen hatırlarsınız eskiden sarı mekap ayakkabılar vardı şimdilerde de var sanırım . sarı mekaplarla dağda /koşabilirseniz/ bir 3/4 saat geçirin sonra bir de salomon, la sportiva ya da scarpa ile aynı süreleri geçirin sonra ekipman işini tekrar sizinle konuşuruz.
Abi ben bir şey demiyorum. SelametleBen ziyadesiyle kara lastik kullandım çocukken. Decathlon ayakkabıları da gayet iyi. Çok uç fiyatlardaki ayakkabılarla fark olmayacaktır. Ben başarısızım ama bana ekipman verirseniz başarılı olurum mu diyorsunuz ? Eğer fikriniz buysa başarı ekipmanla olmaz. çalışmayla olur.
Bakın beni yanlış anlamayın. Siz karşınızdaki insana önce göbekli sonrada aynı ekipmanlar bende olsa tarzı bence yaşınızın olgunluğunun ötesinde ithamlarda bulunursanız ben bir şeyler deme ihtiyacı hissederim. Yine bu forumu okuyan pek çok bisiklete yeni başlamış., müsabaka isteği olan insanların da varlığını düşünerek Yazdıklarınıza dikkat etmelisiniz.Abi ben bir şey demiyorum. Selametle
Ben yazdıklarıma baktım üslubumda bir hata göremedim . Somut durumun somut tahlilinden başka bir şey değil . Fatih bey bile sizin kadar alınmadı emin olun. Eleştiri kaldıramayacak olsa zaten bu toplara girmezdi diye düşünüyorum. Herkes altus, tourney kullansın o zaman di2’lar falan gereksiz. Neyse bir Fatih bey kadar olmasa da şuraya bir akşam koşusu bırakayım.Bakın beni yanlış anlamayın. Siz karşınızdaki insana önce göbekli sonrada aynı ekipmanlar bende olsa tarzı bence yaşınızın olgunluğunun ötesinde ithamlarda bulunursanız ben bir şeyler deme ihtiyacı hissederim. Yine bu forumu okuyan pek çok bisiklete yeni başlamış., müsabaka isteği olan insanların da varlığını düşünerek Yazdıklarınıza dikkat etmelisiniz.
Fatih beyle en son kapadokya granfondo da yarıştım. Kaçan gurupta yarışarak Gayet de Güzel fark attım ona))) asıl güzel olan o yarışta ikinci olan bisiklet alüminyum bir carraroydu. Birinci olan ondan yaşlı ve salcano kullanan bir bisikletçiydi. Mutlu erçevik ismi
Yani ekipmanla olmaz bu iş. Üslubunuz da yanlış. Benim de diyeceklerim bu. Zaten okuyan okuyacağını anlıyor.

Ben demedim fotoğraf dedi😂
Müthiş koşmuşsunuz. Tebrikler.Ben yazdıklarıma baktım üslubumda bir hata göremedim . Somut durumun somut tahlilinden başka bir değil . Fatih bey bile sizin kadar alınmadı emin olun. Eleştiri kaldıramayacak olsa zaten bu toplara girmezdi diye düşünüyorum. Herkes altus, tourney kullansın o zaman di2’lar falan gereksiz. Neyse bir Fatih bey kadar olmasa da şuraya bir akşam koşusu bırakayım.
229549 dosyayı görüntüle