Erdal Ylmz
Daimi Üye
- Tepki
- 835
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Örnek verebilir misiniz?Yurt dışı adresli firmalar var. İstediğiniz ürünü istediğiniz siteden alıp size kargoluyorlar aklınızda bulunsun.
Örneğin internette oneworldshop diye aratıp bulabileceğiniz bir firma var. Daha önce 1-2 kere kullandım memnun kaldım. Az bir komisyonla ürünü sitesinden alıp kargoluyorlar size. Güven açısından sıkıntı yaşamadımÖrnek verebilir misiniz?
Hocam emin misiniz?avrupadan ithal edilen bisiklet parçalarımda gümrük vergisi sıfır
evet ama sana bana değil kurumsal şirketlere gümrük vergisi yok gümrük birliğindeyiz ya orda sıfır görünüyorHocam emin misiniz?
Muhtemelen sadece Türkiyeyi kapsıyor. Ben yurtdışındayım ve bilinen online sitelerin hepsinden shimona ürünü alabiliyorum bir kısıtlama yok.Bir şeyi merak ediyorum nereleri kapsıyor, bu sadece avrupa mı yoksa tüm dünya mı? Bunu da soracağım.
Böyle saçmalık mı olur. Fiyatları kontrol etmesi lazım. Tekelcileğe gidiyor bu iş. Aslında jimere yazmak lazım.Üretici distribütörü, distribütör bayisini korur ticaretinin devamı için.
Böyle saçmalık mı olur. Fiyatları kontrol etmesi lazım. Tekelcileğe gidiyor bu iş. Aslında jimere yazmak lazım.
Wiggle'da "ödediğiniz ücrete vergiler dahil" diye bir yazı var. Sipariş verince,liste fiyatı zerine ek olarak burada gümrük vergisi çıkmıyor mu?Wiggle dan alınız. Orası gönderim yapıyor. Bildiğim kadarı ile başka gönderen de yok. Ben shimano ürünlerini hep wiggle dan alıyorum.
Gümrük vergisi çıkıyor. Teslim alırken ödedim.Wiggle'da "ödediğiniz ücrete vergiler dahil" diye bir yazı var. Sipariş verince,liste fiyatı zerine ek olarak burada gümrük vergisi çıkmıyor mu?