Scudo Sports

Artık yurtdışından Shimano ürün getirilmemesi

wiggle'dan shimano ruble ve zincir satın aldım, herhangi bir sorun yaşanmıyor merak etmeyin.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Scudo
Bu durum yakında wiggle'a da umarım gelmez.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Yurt dışı adresli firmalar var. İstediğiniz ürünü istediğiniz siteden alıp size kargoluyorlar aklınızda bulunsun.

Örnek verebilir misiniz?
Örneğin internette oneworldshop diye aratıp bulabileceğiniz bir firma var. Daha önce 1-2 kere kullandım memnun kaldım. Az bir komisyonla ürünü sitesinden alıp kargoluyorlar size. Güven açısından sıkıntı yaşamadım

Sanırım yerli ve milli grupset üretiyoruz beyler. Yakında açıklanır hamdolsun.
Konyalı bilim adamları çok gizli arge üslerinde tasarımı tamamlamak üzereymişler.
Tek zincir, tek ruble, tek sti kol, tek flibber

arkadaşlar bu konuda Shimano ya yazmıştım geri döndüler ama aydınlatıcı olmadı. Yazdığım ve geri dönüş ekli resimlerde. Google da aradım ama bir türlü bu konuda bilgiye ulaşamadım, bu konularda bilgisi olan varmı aramızda acaba?62B00E76-0F05-44D4-A86B-47D51013131E.jpeg24BFB54A-7563-4B80-A275-042923DAA558.jpeg

Ben,bir kaç kere ayakkabı beğendim. Türkiye'ye gönderimi yok dedi site.

Bir şeyi merak ediyorum nereleri kapsıyor, bu sadece avrupa mı yoksa tüm dünya mı? Bunu da soracağım.

Üretici distribütörü, distribütör bayisini korur ticaretinin devamı için.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Bir şeyi merak ediyorum nereleri kapsıyor, bu sadece avrupa mı yoksa tüm dünya mı? Bunu da soracağım.
Muhtemelen sadece Türkiyeyi kapsıyor. Ben yurtdışındayım ve bilinen online sitelerin hepsinden shimona ürünü alabiliyorum bir kısıtlama yok.

Denizbank'ın Amerika'dan iste diye bir sitesi vardı hala aktif mi bilmiyorum. Sizin adınıza orada alıp kargoluyorlardı buraya. Güncel kurla pek mantıklı olmayabilir ama bu şekilde alabilirsiniz muhtemelen.

Wiggle dan alınız. Orası gönderim yapıyor. Bildiğim kadarı ile başka gönderen de yok. Ben shimano ürünlerini hep wiggle dan alıyorum.

Böyle saçmalık mı olur. Fiyatları kontrol etmesi lazım. Tekelcileğe gidiyor bu iş. Aslında jimere yazmak lazım.

Allah'tan devletin tepesindekilerin bisikletle işi yok. Eğer olsaydı yukarıdaki gibi bir şikayet sonucu "Eyy Shimano, ezanlar susmaz, vatan bölünmez" şeklinde bir açıklama yapıp boykot kararı alırlardı. Daha önceden Amerika'ya gıcık olup Apple telefonlarını taşla ezen, ondan önce de portakal pıçaklayan abiler olayı yanlış anlayıp Sram Red gruplarını yakarlardı meclisin önünde. Kala kala Sensah sete kalırdık.

Sahi boykot demişken, Volkswagen fabrika kurmaktan çark etti diye babalarının parasıyla aldıkları Alman malı arabaları boykot edip yerine hanımın bilezikleri bozdurup alacakları Renault arabalarının memleketi Fransa'yı da boykot etmemiş miydik yakınlarda? Kafalar karışık. o_O

Wiggle dan alınız. Orası gönderim yapıyor. Bildiğim kadarı ile başka gönderen de yok. Ben shimano ürünlerini hep wiggle dan alıyorum.
Wiggle'da "ödediğiniz ücrete vergiler dahil" diye bir yazı var. Sipariş verince,liste fiyatı zerine ek olarak burada gümrük vergisi çıkmıyor mu?

Geri