Scudo Sports

artık yardım edin

Tepki
78
Bisiklet
Giant
abiler bana lütfen 500-1200tl arasında en iyi bisikletleri söyler misiniz çok yoruldum hepsinde bir hata var

Scudo
abicim bana 3 soru lazım 1) sağlam mı (kadro açısından) 2) satarken kar eder miyim 3) donanımları iyimi

@adilcan adısanoğlu

Kadroyu bilmiyorum ama bende 2010 Impetus var kadro sağlam.
Satarken kar edebilirsin evet.Yani satılacak fiyattan daha yüksek fiyata verebilirsin.Çünkü bu fiyatta bu özelliklerde çok az bisiklet var.
Vites bu fiyat segmentindeki Shimano'ya göre (Acera) gayet iyi.
Maşası giriş-orta seviyede,gene de bu fiyata göre en iyi maşalardan takılmış.
Salcano'nun diğer komponentlerinden de (gidon,jant) herhangi bir olumsuzluk görmedim.

bisikleti satarken kar etmek mi??güldürdün beni falan diyeceğim ama yok bu beni hiç güldürmedi. sen bana 2. el bisikletini satarken kar eden birini göster ben de sana hiçliğin çölünde bir hafta sonu tatili ayarlayayım arkadaşım bisiklet spordur ticaret değil

@adilcan adısanoğlu
Evladım,sana üç soru değil,üç yanıt lazım:
1-Evet sağlam
2-Hayır
3-Paran kadar donanım.
Günümüzde artık hiç bir bisiklet üreticisi normal şartlarda kırılan eğilip bükülen bisiklet üretmiyor,hatta kadrolarına ömür boyu garanti veren markalar bile var.
Satarken kar edebileceğiniz tek bisiklet,Contador'un Giro'da bindiği bisiklettir,şayet varsa.Bunun dışında aklınıza bile getirmeyin.
Donanımı ise paranız oranında satın alabileceğiniz için çok ta sorun etmeyin.Bugün orta sınıf donanımlar bile yıllarca sorun çıkartmadan iş görüyor.Bilmem anlatabildim mi.

Geri