Scudo Sports

Artık bezdim :S

@ATALAY16
Rahatsızlıktan kastım bezmişiniz ya o olaylar demek istedim

Scudo
@ATALAY16 kardesim sana bu sekilde bakan insanlar senin oldugun konuma nekadar istesede gelemezler. Beyin gücü buna yetmez adamlarin. Kas kafali erkeklere baksan tek bildikleri tum gun saga sola laf atarak beyin guclerinin yettigi bir iste calismak, isleri bitincede gece yarisina kadar kalkmamak uzere kahveye oturmak. Beyinlerindeki dizilerle yasayan kizlara baksan kendisinden utaniyor..

Sen onlarin yapamadigini yapiyorsun. Boyle gulenleri gordugunde aranizdaki farki dusun. Ne kadar ileride oldugunu dusun.

Bende senin gibiyim, dayanamam. Dilim kuvvetlidir fiziksel gucumde yerindedir. Bisikletten o taytla inip benle konusacak kadar degeri olmayan adami dovdugumde var, kizin tekini arkadaslarinin arasi da rezil ettigimde.. Bak nasil anliyorlar..

Senin herkezden farkli olani yapman, ozguveninin nekadar yuksek oldugunuda gosterir. Nekadar cesur oldugunu..
Eger sen altinta taytla bisiklete rahat rahat biniyorsan sıkıntı yok. Kendinden guclu sezdigin biri laf atarsa sende ona laf at. Nasilsa yakalayamaz seni :komik:.

Baskalarina gore yasarsak, bu ulkede akli yerinde olan 3-5 kiside kendini digerleri gibi yaparsa vay halimize..

Geçen Mayıs Tayakadın'ın orada zinciri kopardım yürüyorum. Yanımdan geçen bir arabadan 18-19 yaşında bir çocuk camdan yarı beline kadar çıkıp kalayladı bir güzel beni. Ne diye yaptı, eline ne geçti bilmiyorum. Köpeklerin peşime koşması gibi anlamlandıramadığım bir şey. Hiçbir şey demedim, laf atıldığında konuşmamak prensibimdir. Sinir olmadığımdan değil deli olsam da boşver deyip devam etmeye çalışıyorum. Kaska tokat atan hayvan da var, laf atan yine hayata kastetmiyor.

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Dovmekle bitmeyecek kadar coklar ve bizler azinligiz

Geri