Scudo Sports

İnceleme ARSUXEO 2017 Thermal Cycling Jacket ilk izlenim

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Sevgili dostlar öncelikle herkese selamlar.

Başta @trainspotting35 arkadaşımızın İnceleme - Arsuxeo mont linkteki incelemesi ve internette bazı yabancı sitelerde ARSUXEO Thermal Cycling Jacket hakkındaki olumlu görüşlere istinaden bu ceketi satın aldım.

İstanbul adresime China Post takipli kargo ile 14 günde geldi. 24,12 Euro ödedim. Boyum 1.77 m. kilomda yaklaşık 82 kğ. Satıcı XXL önerdi. US/EU XL. Tam oturdu.

Ceket @trainspotting35 dediği gibi "Montun yapısı ne çok kalın ne çok ince" Ön göğüslerde, fermuarlarda, arka cep kısımlarında reflektörler mevcut. Ceketin genel yapısı şu şekilde; Arka sırt siyah kısmı polar.Nispeten daha ince. Diğer kısımlar hafif sert kumaş, iç kısımları ince polar. Ön sağ-sol fermuarların iç kısımları gözenekli, teri dışarı atması için tasarlanmış. Arka da 3 cep var Ürün daha yeni ulaştığı içiin henüz denemedim. Havalar ısınmaya başladığı içinde nasipse bir daha ki kışa ancak soğuk havalarda giyebileceğim.

PHOTO_20180315_124407.jpg
PHOTO_20180315_112508.jpg
PHOTO_20180315_112614.jpg

16,03,2018 tarihinde giydim. Sahil soğuk olmasına rağmen yazlık X-Tiger forma üzerinde sadece ceket yeterli oldu.
Ürün linki (link)

Scudo
@hamlet2006 Ön tarafta ki ceplerin iç kısmı örgü şeklinde hava alabiliyor. İç kısımda gördüğünüz sağ ve soldaki beyaz kısımların ortasindaki siyah alanlar. Sırt kısmı zaten ince yapılı. Bu Cuma güneşli olmasına rağmen Yeşilköy sahili bayağı serindi ve ceket yazlık forma ile yeterli oldu.İçlik de giymiş olsam sıkıntı olurdu. Daha soğuk havalarda önerildiği gibi termal kıyafetlerle giymek gerekecektir. Ancak herkesin sıcak-soğuk dayanıklılığı haliyle farklı.
İşin gerçeği ceketin tamamının sert kumaş olmasını beklerdim; ancak sırt bölgesinin polar tarzı olması teri atması açısından daha iyi olmuş. Malum farketmesek te soğuk havalarda bile bayağı terliyoruz

Geri