Scudo Sports

Arnavutköy

Scudo
@Hayrettin
Ben yeni alışmaya başlayan, vesile olduğum ve ilk defa normalden biraz uzun turu olacak 2 arkadaşı ya sizin o tarafa getirip, şamlar tabiat parkı içinde orman sürüşü yaptıracağım, yada florya sahil turu yaptıracağım. Tamamen cumartesi hava durumuna göre netleşecek. Onlarda biraz kondüsyon ve alıştıktan sonra farklı turlar yaparız inşallah. sizlerle de tanıştıracağım. İsterseniz bu hafta sizin oraya gelirsek bize eşlik edin. Gerçi ben onlara uygun olacak şekilde sürüş ayarlayacağım, sıkılmazsanız bize uyum sağlarsanız buyrun.

Bu arada bir grup kurdum. Buyrun içeri beni memnun edersiniz.

(link)

Tur etkinlik sayfası yaptım. (link)

Pazar günü hava nasıl olacak. Arkadaşlar bozuk olursa kısa tur yapmak istiyorlar. Yağmur var diye görünüyordu. bugün baktım buluta dönmüş. İnşallah güzel olur.

@soneryen @Hayrettin @Kenan Garibov ben hemen hemen iki günde bir çıkıyorum tek başıma. İki gün önce tam 6 saat hiç durmadan pedal çevirdim. Bu cumartesi ve pazarı da İnşaallah boş geçmeyi düşünmüyorum. Telefonum var sizlerde şamlar banada uyar haberdar edersiniz. Görüşmek dileği ile İnşaallah.

Hop abiler! Buralar örûmcek ağı bağlamış, pas tutmuş, zincir yağını 736284728 km kullanmaktan kararmış nerelerdesiniz :D cuma, cumartesi, pazar boşum haberiniz ola :islik:

Ben yalniz pazar musaitim. Ama sen planından vazgeçme. Yarın güneşli havayı kaçımayın.

Pazar günü Balaban köyünde bot ile balığa çıkmasa idim o günde gezerdik Kenan kardeşim. Lakin sözüm var arkadaşa. İnşaallah bir dahaki sefere de senin ile çıkarız.

Bende birtek pazar günleri müsait oluyorum. hafta içide mini tur yapıyorum. Haftasonu pazar günleri bu aralar aslfalt sürüşü yapıyoruz. Buradan arkadaşlar ile.

Geri