Scudo Sports

Arnavutköy

Scudo
@ÇaNakkaLeRuHu
Tek başına ormanın zevki çıkmıyor. Şamlara gidiş bizim çok tehlikeli. Yol çok dar, tırlar, kamyonlar silme geçiyor. Oraya arabayla gitmek lazım, ormanda gezip aynen gelmek lazım. Mesafe çok yok ama yol çok tehlikeli çekiniyoruz açıkcası. Arkadaşları götürdüm bir daha gitmek istemiyorlar.

@ÇaNakkaLeRuHu
Sabahtan çıkıp öğlen 2 ye kadar dönebilirsek uyar bana. 2de bi iki adak kurban işi var onları halledicem inş.

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
@soneryen
Şamlardan geçmeden başka bir yolla Belgrad ormablarina gitmek oluyor mu siz taraftan?

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
@Kenan Garibov
Belgrad ormanı bizim oradan, beylikdüzü,florya,bakırköy,sarayburnu eminönü,beşiktaş, sarıyer üzerinden sahilden oluyor ama çok uzun parkur oluyor. Belgrad ormanına enerji kalmaz ama gidenler, tur düzenleyenler yok değil. Bir denemek lazım.

@Hayrettin
Bence yetişemezsin, mümkün değil saat ikide evde olman.

@ÇaNakkaLeRuHu
Sana uyar. Sen arnavutköy'de oturuyorsun. ben en son arnavutköy'den döndüm hatırlıyor musun? barajı çıkış öldürdü bitirdi beni. İndim yürümek için, yürümek bile öldürdü beni. Arnavutköy üzere ciddi sıkıntı, altınşehir üzerinden dönmek lazım orasıda çok tehlikeli birader, acayip tehlikeli

@soneryen
Eminönü, Beşiktaş, Sarıyer yerine Fatih, Eyüp, Elibeyköy, Kemerburgaz taraftan gitmek olur, ama mesafe farkı çok olmuyor. Bir güne gidib gelmek 100-120 km arası mesafe yapıyor, az değil. Zor bir tur olur.

@soneryen

Doğrudur. Ben geçen yoldan döndüm ama bayağı bir tırstım yani. O yolu geçmek için rekor bile yapmış olabilirim :)

Prinççi yolunu kullanan varmı orası Kemerburgaz için daha kestirme geldi bana

Ben Sultangazi de oturuyorum bu pazar pirinççi köyü yolunu kullanıp kemerburgaz tarafına gitmeyi düşünüyorum ama o yolda çok köpek olduğunu söylüyorlar o yolu nasıl geçmek en doğrusu?

@Kenan Garibov
Yinede denemekte yarar var

Ne oluyor öyle yapınca. Ben hiç bir şey anlamadım.

@ÇaNakkaLeRuHu
Oranın rotasını çizip atar mısın merak ettim

• Beğen
Tepkiler: Kenan Garibov
Sen zengin adamsın, ekmek elden su gölden, biz ekmek kavgasındayız nasıl gelelim birader.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
Geri