Turdan birkaç kare. Videoları hazırlamaya çalışıyorum. Sürer. Biliyorum @soneryen şimdi diyeceksin daha sen ötekilerini hazırladın mı ki bunu hazırlayacaksın diye. Ama yarın evdeyim İnşaallah. Hepsini yapmaya çalışacağım
Eyvallah @soneryen kardeşim. Kaza bela yok şükür ama acayip yoruldum varya. Prinçci köy yokuşu bitirdi beni. Öncesinde 50km yaparsan orda oturursun yarısını elde çıktım yav...
@ÇaNakkaLeRuHu
Daha bizim videoları atacakdın. Gelecekte bir gün gelecek. Şu benim bölümleri at bari. İnternetin sınırsız değil mi. İşleme direk at ben alayım sonra silersin. Yada indirme sitelerinin birine at alalım oradan
Belgrad turu strava paylaşımı. Yarın varsa gelecek olan yaparız yine aynısını @Kenan Garibov Neşetsuyundaki yemek yediğimiz yeri çok sevdim. İnşaallah bir kez de hep beraber gitmek nasip olur....
Kimseden bir haraket gelmeyince bende özel işlere ayırdım bugünü yeni girdim eve. İnşaallah bir dahaki sefere kimse gelmese bile ikimiz çıkarız Cemal abi sıkıntı yok
@ÇaNakkaLeRuHu
Bu hafta sonu işler o kadar çok oldu ki, bugün bile ofise gitmeğe mecbur oldum. Ama çok güzel hava vardı. İnşallah, gelen hafta sonuna işler çıkmazsa ve hava şartları da uygun olursa yine gideriz.