Scudo Sports

Arnavutköy

Scudo
Arkadaşlar foruma bakmayı unutmuşum tura çıkmayı bilseydim bende gelirdim.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@soneryen

Eyvallah @soneryen kardeşim. Kaza bela yok şükür ama acayip yoruldum varya. Prinçci köy yokuşu bitirdi beni. Öncesinde 50km yaparsan orda oturursun :) yarısını elde çıktım yav...

@ÇaNakkaLeRuHu
Daha bizim videoları atacakdın. Gelecekte bir gün gelecek. Şu benim bölümleri at bari. İnternetin sınırsız değil mi. İşleme direk at ben alayım sonra silersin. Yada indirme sitelerinin birine at alalım oradan

@ÇaNakkaLeRuHu
Tam dedikten sonra bu mesajını okudum. Beni çözmüşsün. Benden çok yaşayacaksın

Belgrad turu strava paylaşımı. Yarın varsa gelecek olan yaparız yine aynısını @Kenan Garibov Neşetsuyundaki yemek yediğimiz yeri çok sevdim. İnşaallah bir kez de hep beraber gitmek nasip olur....

(link)

(link)

Yarınki programda bir değişiklik yoksa ben katılmak isterim

@cemal akgül

Kimseden bir haraket gelmeyince bende özel işlere ayırdım bugünü yeni girdim eve. İnşaallah bir dahaki sefere kimse gelmese bile ikimiz çıkarız Cemal abi sıkıntı yok :)

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
@ÇaNakkaLeRuHu
Bu hafta sonu işler o kadar çok oldu ki, bugün bile ofise gitmeğe mecbur oldum. Ama çok güzel hava vardı. İnşallah, gelen hafta sonuna işler çıkmazsa ve hava şartları da uygun olursa yine gideriz.

• Beğen
Ayıbettin Kadir aga kaç gündür evde tek kalıyorum burası da yalnız bırakıp gidilmiyo malum -_-

• Beğen
@Hayrettin

Milleti nereye gönderdin yegen ? Çapa atmaya adam lazım ise geleyim :)

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu
Şehir dışındaydım bugün geldim

• Beğen
@soneryen

Ooo soner gardaşım da buralarda imiş :) Görüşemiyoruz kardeş...

• Beğen
Geri