Scudo Sports

Arnavutköy

@Kenan Garibov

Aynen hava güzel. Sen çıkış yerini söyle bana kesiştiğimiz noktayı bulacağım.

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Scudo
@ÇaNakkaLeRuHuYeşilpınardan evden çıkacağım. Arnavutkoy tarafa gelebilirim.

@ÇaNakkaLeRuHu
geçen forumda çıt yoktu. Arkadaşla şamlar gölü birde piknik alanı içinde gezdik oldukça keyifli oldu ama acayip soğuktu. Benim padişah dondu. Yarın düğün var düğün olmasa aynı yerde oturduğum arkadaşım var onuda getireceğim ilk turda

@soneryen
Ben bu aralar her daim boşum biliyorsun. burdan bir kuş uçurun gelirim yani sıkıntı yok ALLAH(C.C.)'ın izni ile.

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu
Sorma başıma neler geldi bugün. Bursa'dan gelen arkadaş bisikleti otobüse tekerlekleri söküp koymuş geri takarlen fren diskiyle parmağını kesmiş(nasıl yaptı anlamadım hala) neyse onla uğraştık sonra aldım bisikleti yenikapı-eminönü-taksim-mecidiyeköy yaptım akşam otobüse binicem şoför almadı saat geç diye. Ben de üni.ye bırakayım dedim sonra alırım diye. Üni.ye giderken lastiğim patladı bisikleti orda bıraktım lastiği söktüm eve getirdim falan bi takım hikayeler. Bugünkü ekşın bana baya yeter :D

@Kenan Garibov

Aşağıdaki rotalara bir bak sen belirle yerini benim için farketmez ...

Kemerburgaz taraflarında buluşabiliriz istersen.. Buraya kadar gelmene gerek yok...

Ekran Alıntısı.PNG Ekran Alıntısı2.PNG

• Beğen
İkimiz içinde kemerburgaz aynı uzaklıkta doğru yer orası gibi gözüküyor....

Ekran Alıntısı4.PNG

• Beğen
Arnavutköy hastanesinin yanından Kemerburgaza kadar Pirincçi köyünden geçen yol yaklaşık 20 km-dir. Bizim evden Arnavutköye kadar 21 km. Bizim evden Kemerburgaza neredeyse 18 km. Ben Arnavutköy hastanesinin yanına gelsem yaklaşık 23 km uzak olucak, ama seninle keyfli yol gedebiliriz. Yada zaman kayb etmeyip 1 saat daha kazanmak istersek 9.30-da Kemerburgazda görüşebiliriz.

@Kenan Garibov

Dediğim gibi sen karar ver benim için farketmez Hastaneye geleyim diyorsan 9.30 da burdan pedallarız İnşallah.

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu
Ok. 9.30-da Arnavutköy hastanesinin yanında (ilk görüşdüğümüz yerde) görüşüp ordan beraber keyfle gideriz.

Geri