Scudo Sports

Arnavutköy

Scudo
@Hasan Dinç

Sıkıntı yok @Hasan Dinç kardeşim. Farklı insanlar ortak bir amaçta güzel bir gün geçirmek ve paylaşmak için bir araya geliyor ise, bizde orda olmak isteriz elbette ki. Yeterki öncülük felan derken ego lar amacın önüne geçmesin. Biz buradan arkadaşlar ile tanıştık burdan yazışıp karar verip gidiyoruz. Bir gün ben bildiğim yerlere götürüyorum bir gün onlar. Bazen de bilmediğimiz yollara girip bisiklet omuzda baraj geçiyoruz :) yani yeterki ego olmasın. Egosu büyük olanlar bize bir beden büyük gelir o açıdan. Yalnış anlaşılmasın sakın siz böylesiniz demiyorum sizi tanımam etmem. Bu yalnızca benim görüşüm bilinsin dedim. Sizlerinde benimle aynı görüşte olduğunuzu temenni ediyorum. Görüşürüz İnşaallah. @soneryen @Hayrettin @Kenan Garibov @adem dualı @citk60

@Suat Şahin

@Suat Şahin üstteki mesajınızdan bu yana köprünün altından çok sular geçti :) 5-6 derken 10 kişiyi tamamlıyoruz gibi Arnavutköy'de sizi de bekliyoruz İnşaallah :)

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
@ÇaNakkaLeRuHu :) Suan Aynı Kafada Oldugumuzu Hissetmiş bulunmaktayım eglenmeye gidiyoruz mutlakaki önculukten Kastım yeni katılan arkadaslara bildiğimiz yerleri gostermek onun haricinde bi öncülük liderlik vasfı gibi bişey değildir :) ego konusuna gelince zaten cekilmez bide orman havasında hiç olmuyor bununla alakalı bi kac deneyimim oldu :) saygılarımla :)

Ben 3 kişi kalırız diyordum. Bu kadar katılım beklemiyordum en başta. Neyse Allah bereket versin :D

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu
Müsait olursak elbet tabi neden olmasın ama havalar bozuk

• Beğen
Tepkiler: Hasan Dinç
En kısa zamanda bir tur düzenleyelim.

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu
Sarıyer değil de bizim barajın karşısındaki ektiğimiz tarlaların o yanlara mı yapsak turu. Bu aralar güzel manzara vardır. Hava da temiz hem bahçeşehir sefaköy taragından gelecek arkadaşlara da kolaylık olur he?

• Beğen
Araziden Sazlıbosna köprüsüne kadar gidebiliriz...

• Beğen
@Hayrettin

Ben belgrad yapmadan rahat etmeyeceğim yegen kar gelmeden bir gidip gelmem lazım ALLAH(C.C.)'ın izni ile. C.tesi planım fenerden boğaz girişini bir seyretmek İnşaallah. Gelen varsa pedallarız. Şamlar bizim oralarda herzaman dolaşıyoruz zaten :)

• Beğen
@Hayrettin

Olur yegen. C.tesi yapalım beraber İnşaallah. Ne takası bu arada ?

• Beğen
Geri