Scudo Sports

Arnavutköy

Scudo
Kayabaşına ne zaman girsem kayboluyorum. Harita şöyle mi bilenler yardımcı olsun. Ben bahçehşr üzerinden altınşehire gidip happy center total benzinci var oradan düz basıyorum yukarı doğru şamların köy içine geliyor o taraflarda bir yer mi şamlar piknik alanı giriş kapılarına gelmeden önce bakkallar kasaplar falan var doğru yeri mi anladım

Tamam yarın bi aksilik çıkmazsa oradayım lastik bu saatten sonra değiştiremem ya nasip artık birşey olmaz inşallah

Tamamdır. Sen cep numaranı özelden yaz kadir abiye, olası bi durumda haberleşiriz. Yarın görüşmek üzere

Çıkıyorum

Elmalılı Hamdi Yazır camisi var burada. Önünde bira dinleneyim tam olarak yer neresi

Videolar gelene kadar başlığı renklendirelim :)Snapchat-2313587093808379864.jpg

Göl kenarındaki tahminen 75-80 derecelik uçurumda keçi yolundan giderken (hayatımda hiç böylesine tırsmamıştım belirtmeliyim :D )Snapchat-1791051542854384974.jpgSnapchat-9122187236568513741.jpg

Şamlar Köyü Sazlıdere Barajı'nda tur yapmanızı mutlaka öneririm (lütfen bilinçli bir şekilde ''doğayı kirletmeden'') :))

@soneryen @ÇaNakkaLeRuHu @Kenan Garibov

@Hayrettin
Resimler yan çıkmış Hayrettin :)

Videolar biraz uzun sürecek sanırsam. Bu arada video gene fps den dolayı durup durup başlıyor. Yani gene gps verilerini ekleyemeyeceğim maalesef. Düz yüklüyorum şu an yeni başladım.

Bende atayım çektiğim resimleri yalnız kamera kabı benim heralde buğulanmış. Bu yüzden biraz iyi çıkmamış. Buğulu çıkmış resimler.

DSC00170.JPG DSC00171.JPG DSC00172.JPG DSC00173.JPG DSC00174.JPG DSC00175.JPG DSC00176.JPG

Senin resimleri tekrar düzeltip atıyorum hayrettin yan atmışsın...
Snapchat-2313587093808379864.jpg Snapchat-1791051542854384974.jpg Snapchat-9122187236568513741.jpg

Resimler tek kelime ile harika elinize emeğinize sağlık. Çok güzel bir turdu. Çok değerli 3 insan ile tanışma ve birlikte pedallama imkanı buldum. Atmosfer müthişti, sohbet, birliktelik harikaydı. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Sonsuz saygı ve sevgilerimle. Bu arada bende fotoları yükleyeceğim.

@Kenan Garibov @Hayrettin @ÇaNakkaLeRuHu

Turun strava görüntüsü aşağıdaki gibidir.
(link)

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Günün özetleyen video çekimim ektedir. HD seçeneği ile izlemeniz tavsiye edilir. Herkesin izleyebilmesi için 5-6 dk. Yaptım

@ÇaNakkaLeRuHu
Bunlar benim fotolar değil mi nerden yükledin ben daha yüklemedim Sana göndermiş miydim kafa benim çorba bu aralar

@soneryen

Video süper olmuş eline sağlık Soner kardeşim. Ayrıca resimleri senin strava dan aldım ordan yükledim :)

Hayrettin decathlon daki kız tam bi mal çıktı. Zincir yağını koymamış denyo yav sıkacaktım şimdi zincire :(

@ÇaNakkaLeRuHu
Beğendiğine sevindim. Becerebildiysek ne mutlu. Senin videoları bekliyorum.

soner kardeşim kışlık takımlarımı bugün Hayrettin ile hallettim artık sıkıntı yok decathlon dan tamamladım full takım. Artık kış engel değil :)

@ÇaNakkaLeRuHu

Hiç dikkat etmedim ben de demek koymamış he yarın hemen git anlat durumu yanmasın senin para

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Geri