Scudo Sports

Arnavutköy

Şamlardan başlasak bu sefer, direkt baraja ineriz bi iki atıştırmalık bişeyler yeriz baraja karşı sonra yola devam ederiz

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Scudo
başka bi şey demedi kadir abi şamlarda buluşuruz büyük ihtimal

• Beğen
Tam anayoldan eski şamlara doğru giden bi yol ayrımı var sağa doğru köşe kahve diye sorsanız herkes gösterir :) olmadı ben size konum atarım

• Beğen
İstanbulda mtb kullanıp dağ tas gezecek yer varmı.ben şehir bisikleti almayı düşünüyorum.ama derseniz off road gezmek bambaşka bir duygu bende mtb alıp araniza katılmak isterim.Beşiktaşta oturuyorum.ne dersiniz

• Beğen
Pardon başka bir arkadaşa nasihat vermek ile meşguldüm :) Şamlar uyar bana farketmez beyler..

@Yasar38
Olmazmı yav videolarımı izlesene youtube kanalımı aç izle :)

@Yasar38

Al bak bir örnek sazlıbosna :)

@Yasar38

Bu da şu konuştuğumuz arkadaşlar ile yaptığımız tur....

Alttaki yokuşu yavaş çıktığınız video degilmi o :)

@Yasar38

hahaha aynen :)

@Kenan Garibov

Kayabaşı nı biliyormusun ? orda buluşalım gireriz ordan şamlar a ...

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu
Hayrettin görüş yerini tarif etti. Resim de gönderdi. Ben burası olduğunu anladım:
(link)

Umarım doğru anlamışımdır :)

Kenan abinin buluşma noktasını ben hallettim de @Yasar38 kardeş beşiktaştan buraya gelmen birazcık uzun tutar

@Kenan Garibov

Evet kenan abi doğru yer tam orası

• Beğen
@Hayrettin

Tamam İnşaallah yarın 10 da kayabaşında Kenan ile buluşup içeri girer seni alır orman yolundan Arnavutköy e çıkarız gerisi bende :) Özelden telefonları yazın bana bi.

O değilde arkadaşlar kışlık birşey almadım hala bisiklet için yarın totoşlar donmasın :)

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu abi sen taytı giy alta üstüne de kalın bişeyler uydurursun donmaz :D ben zaten pantolonla Allah ne verdiyse dalıcam ha bi de büyüklere bunu yap et demek yakışıkalmaz belki ama burnunuzu kapatıcak şekilde boyunluk tarzı bişey alın güzel olur :)

• Beğen
@Hayrettin
Aynen katılıyorum da rüzgarlık ta şart o olmadımı iş sakat...

• Beğen
@Hayrettin
@ÇaNakkaLeRuHu
Videolar ortam çok güzel imrendim gelesim var. Yalnız videoda 30 alın anca çıkarsınız ... Full 30 da çıktım diyorsunya. Ya benim yanlışım var ya senin. dişli büyüdükçe vites küçülür ters mantık. Çok yavaş çıktığınıza göre hızınızda yavaş ekran gösteriyor. Yani 30 da değil 1 de çıkmış oluyorsun. Ben mi yanlış anlıyorum

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
@soneryen

Yokuş yukarı çıkarken vites küçülür aynen doğru söylüyorsun yalnış aktarmış olabiliriz :)

@soneryen ayrıca yarın gelebilirsin 10 da kayabaşında ol İnşaallah. Parkur süper emin olabilirsin.

Son gittiğimde tek başıma gittim video da aldım fakat xavc s formatını denemek istedim sony kameramda ona göre de hafıza kartı almıştım. Lakin gel gör ki o kadar yüksek çözünürlükteki video ya bu sefer gps verilerini eklemedi. Yani kabul etmedi. Bu seferkinde İnşaallah tekrar mp4 olarak çekim yapacağım. Yani hafıza kartına boşa o kadar para verdik :(

@ÇaNakkaLeRuHu şuanda
Shcwalbe marathon Tur lastiği varya o takılı üşenme var Durduğumuz anlar üşütürüz terli terli diye Yusuf Yusuf oluyorum sen benim numarayı kaydet ne olur ne olmaz belki karar veririm

Geri