Scudo Sports

arkaya dişli alacagım bunda attırıcının önemi varmıdır??

fatih__66

Aktif Üye
Tepki
24
arkadaslar arkaya dişli alacagım yalnız attırıcım shimano tourney 8li disliden werim alabilirmiyim?ve hangi dişliyi tercih edersiniz?(LTFEN YARDIM EDİN)

Scudo
attırıcın biraz alt model ama senin alacağın dişlide 6 lı sitem, 7li sitem , 8li siteme kadar yolu var ama daha us model bir dişli alcaksan mesela deore 9 lu sistem verim alamassın bu arada bir sorun daha var senin alcağın dişli eski zincirine uym sağlamıyacak aklında bulunsun çunku biri eskı birde yeni olunca pedala yuk uygulandığında zincir dişlinin üzerinde sıyırma yapabilior buda talihsiz kazalara neden olabilior
ii forumlar.

Sisteminizin serisinde bir dişli almanız en iyi verimi sağlayacaktır...

tesekkürler bn bu kadar kısa sürede cewap beklemiyordum.bnm attırıcıma uyacak shimano 7li yada 8li dişlilerin modellerini biliyorsanız yazabilirmisinz?

hyr bn 8li almayı düsünüyorum daha ii werim alabilmek icin shimanonun 8li arka dişli modelleri hakkında bilgisi olan warsa yArdım etsin fazla palı bişiy düsünmüyorum ucuz olsun fiyatlarınıda biliyorsanız yazın

al dostum sana fiyatlar ve modeller shimanonun tavsiyesi zaten budur ''shimano'' gir sana en uygun olanı seç:)
(link)

• Beğen
Tepkiler: fatih__66
senin için en iyisi shımano 7li dişli senin arka gobeğin kaset sistemmi vidalı sıtemmi?kaset sistemse SHIMANO ALTUS KASET RUBLE CS HG 30 8 Lİ
tavsiye ederim vidalı sıtemse SHIMANO TOURNEY VİDALI RUBLE MF TZ07 7 Lİ
yi tavsiye edrim zaten vidalı sitemde baska alternetifin yok(shımano 6 lı sıtem dısında) ii forumlar .

• Beğen
Tepkiler: fatih__66
yaa söle bizim bisikletçiye işte 18 e çok şekil bi dişli veriyo hem yokuşta da kalmassın daha ne uraşıyon 8 liymiş 9 luymuş...

Geri