Scudo Sports

Arkadaşlar ufak bi düşme geçirdim.Afyon Başmakçı Maceram!.

Scudo
@Tuncay Üner

Tuncay Kardeşim Teşekkür ederim.Evet bu olaydan sonra sizin öneriniz aklıma gelmemiş değil.Kaza yapmadan önceki konuda hatırlatmıştınız.Sizin bu önerinizi evde uygulama usulü denemiştim;yani kaskı aşağı doğru eğerek kullanma yöntemini yapmaya çalıştım.Herhalde kask estetik olarak bozuktu,düzelmedi,anlayamadım?.

Yeni Kask aldım aynen sizin dediğiniz gibi;estetik olarak,kaskın önü,kaşımın 2 parmak üstü;doğru yani..

Sizede çok geçmiş olsun,aman!.Tuncay Kardeşim avatardaki resmi görüp yorum yapar diye bekliyordum.:) Haklıymışsınız Kardeşim,uyarılarınız için tekrar Teşekkür ederim..

Not:
Allah Korusun!.Bisiklet almak isteyen veya binen Kardeşlerime uyarı!.Eğer Kask ve Eldiven almıyorsanız,Bisiklet almayın veya Bisikletiniz varsa binmeyin!.

@Kadir Altuntaş

Benim de eldiven yok ama en yakın zamanda almak lazım geçen motordan ufak bir düştüm de sadece el zarar gördü

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
Kazayı yeni öğrendim. Tekrar geçmiş olsun. Araba devrilince yol gösteren çok olur derler. Sanırım iki teker üzerinde risklerin ne denli büyük olduğunu en öğretici bir şekilde yaşayarak anlıyoruz. Büyük bir tehlike atlatmışsınız. gerçi çok sert olmadığı müddetçe 30 km ile virajlar alınabilir. Yolun koşulları birden değişir anlık karar vermek durumunda kalırsınız herşey bir film şeridi gibi hızlanır. geçen yıl viraja hızlı girmenin bedelini turcular olarak yaşamıştık. En iyisimi yokuş aşağı bisikleti kendi haline bırakmayacaksın.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
@mehmetsunu

:) Mehmet Kardeşim Allah Razı Olsun!.Evet Bisikleti kendi haline bırakmanın bedelini ödedim ama,az bir şekilde.Şükür,kırık,çıkık,başka bir durum yok.Tabiki anladımki olaydan sonra kötü düşmüşüm.15 bölgede yaralar,morluk,şişlik,5 dikiş vardı.:(

Toparladım sayılır.15 gün oldu Bisiklete binmedim henüz.Bugün tomografi vs.sonuçları doktora göstereceğim.Her ihtimale karşı,doktor da öngördü,tetkik yaptırdım.

Buradan Herkese Tekrar Teşekkür ediyorum.Cümleten Hayırlı Cumalar.Hoşça Kalın..

Not:
Hava sıcak diye Kask'ı bi ara çıkaracaktım?.Aman!.Kask ve Eldiven tek korumamız;bu!.Tabiki önce Allah!..

Geri