Scudo Sports

Arkadaşlar ufak bi düşme geçirdim.Afyon Başmakçı Maceram!.

Geçmiş olsun Kadir bey..Olay zamanla unutulur ve sizde turlarınıza dönersiniz (benzer bir durumu yaşamıştım :) )..

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
Scudo
Kadir Bey çok geçmiş olsun. Ufak dediğiniz için eğlenceli bir şeyler okurum diye girdim ama gayet de bilincinizi kaybetmişsiniz, çok üzüldüm. Eşiniz de haklı bir yerde. Yaşınızdan ötürü bazı şeyleri atlatmanız kolay olmayacaktır ciddi durumlarda. O yüzden çok dikkat edin. Babam da sizin yaşlarınızda ve sıcakların artmaya başladığı şu günlerde yokuş çıkmaması için sürekli tembihliyoruz mesela. Aklımız kalacak yoksa.

En kısa zamanda kazanın izlerinden de kurtulmanız dileğiyle. Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.Şu an sağlık durumunuzun iyi olması sevindirici.İnşallah en kısa zamanda yollara dönersiniz.

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Bazen kazalar kaçınılmaz oluyor. Kalıcı bir hasar olmamasına sevinmek lazım.

@Cem Özenen
@Barış Güney
@ahmetcan44
@Ömer Ş.
@cenkduran

:) Arkadaşlar Tüm herkese Çok çok Teşekkür ederim.Bu ara tek tek sorulara yanıt veremedim özür dilerim.:( Diğer kaza geçiren arkadaşlara da geçmiş olsun.:(
Evet Kask,Eldiven önemli!.Bilmediğimiz yola göre gitmek önemli.Ani viraj,kasis,çukur,mıcır,logar,mazgal,araçların ani kapı açmaları,önünüze kırmaları,vs.

Allaha Şükür verilmiş veya verilecek sadakamız varmış.Takdi-ri İlahi,Allah Korudu!.Herşey olabilirdi;geçen sene aynı etap'ta bir kız arkadaşımız 3 ay komada kalmış.

Kazadan 2 saat önce Helali Hoş Olsun!.Köyde bir çocuk gördüm,içimden geldi hani Adettir;7 aylık bir bebekmiş,fazla bir miktar değil ama 5 tl hediye vermiştim,belki o karşıladı..

Sadece Kask,Eldiven.Korumasızız!.
Allah Cemi Cümlemizi her türlü kazadan beladan korusun!..

Geçmiş oldun Kadir abi. Allah korumuş. inşallah bir daha böyle bir kaza ile karşı karşıya kalmazsınız, hakikaten büyük tehlike atlatmışsınız.

@Ali Demir

:) Ali Kardeşim Hepinizden Allah Razı Olsun!.10 Gün olmasına rağmen,olayın şoku üzerimden gitmiş değil.:( Allaha Emanetiz!.Koruma olarak dediğim gibi sadece Kask ve Eldiven kullanıyoruz.

Başım 2-3 gün ağrıdı.Şu anda bile istirahat ihtiyacı hissediyorum.Ayrıca her ihtimale karşı Beyin Tomografisi,EEG,Koldan 4 tüp kan testi için sonuçların hepsini Noroloji Klinikliğine göstereceğim.

Hani derler ya beterin beteri var.Allah herkesi korusun.Şükür ve Hayırlısı..

Benim süratimde böyle sonuç yaşandı.Bilmiyorum?.Motosikletle hız tutkunları 150-200 km.belki daha fazla hız yapıyorlar.Bazı Otolar da aşırı sürat yapıyorlar.Allah Korusun!.

@Ali Nihat GÖRAL

:) Arkadaşlar çok Teşekkür ediyorum.Hepinizden Allah Razı Olsun!.

@Tunahan Erkoyuncu

:) Teşekkür ederim.Tunahan Kardeşim Kask parçalanmadı,yalnız ezikler vardı.Arkadaşlar bu kask'ı bir daha kullanma,içinde kırıklar olabilir dediler.Hatta normalde kullandığımız kask'a hiç bir şey olmasa bile,ömrünün 1 yıl olduğu söylentileri vardı ve güneşten sertleşme sonucu güvenliliğini kaybeder dediler.Km.saatine o an bakmadım?.Süratli olmasamda 30-35 vardı.Bilmiyorum?.:(

Kaskımı alamayan birine veriyim dedim ama bunu uygun görmedim.Pisikolojik olarak ta moralimi bozduğu için Kask ve Eldiveni geri dönüşüme gönderdim.

Bu ara yeni Kask ve Eldiven aldım.Sedona kask 35 tl.Eldiven Sedona,kaliteli,jelli parmaksız 25 tl ödedim.Toplam 60 tl.

Not:
Bu kask güvenilirmi?.Biraz daha 80-100 tl lik mi alsaydım?.

@Alperen ERTEN

Alperen Kardeşim evet,benim için bir anı oldu.Teşekkür ederim..:)

• Beğen
Tepkiler: Tunahan Erkoyuncu
Abi tekrardan geçmiş olsun. Bu kadar ciddi olduğunu düşünmemiştim, yazdıklarınızdan sonra. Bilinç kaybı, ambulans dikiş vs. gerçekten basit bir kaza olmamış. Biz de Yalova turunda geçen sene bayır aşağı olup çok ciddi sert virajların olduğu yollardan geçtik, o tarz yerler çok tehlikeli oluyor. Saatteki hızımı 10 km civarına kadar düşürüyorum. Geçmiş olsun tekrardan. İnşallah şöyle birkaç günlük Ankara ilçeleri turu yaparız siz de tekrar başlamış olursunuz uzun turlara.

• Beğen
@ayhanminep
@Tuncay K.
@myesilyurt

:) Arkadaşlar Çok Teşekkür ederim.Bisiklet üzerinde Allaha emanetiz.Tabiki dikkatli olmakta fayda var!.Mehmetçiğim bakalım Tomografi sonuçlarını bekliyorum.Tur'lar aklımda..

Abi kask yine yukarıda mıydı avatardaki gibi yoksa daha aşağıya almışmıydın? Çok geçmiş olsun. Geçenlerde bende yüksek hızda bir kaza atlattım. Virajı alırken yolun bir kısmı ıslaktı, yukardan görmemiştim. Kısmet meselesi bu işler. Bisiklette en ufak çizik olmadı, bende ise bir kaç sıyrık oldu. Kafamın vurmadığını zannediyordum taaki kaska bakana kadar. Vurmuşum ancak hissetmemişim. Kask görevini yapmış.

• Beğen
Geri