Scudo Sports

Arkadaşlar maxxis overdrive kullanan var mıdır?

Scudo
26" x 1.75 olanı kullanmıştım memnundum

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Tahir Keskin
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel turlarda kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
tahir bey isabet olmuş, overdrive excel modelini 1 yıldan fazla kullandım ve neredeyse her uzun turumda kritik anlarda çok defa patladı bu lastik. akıcılığı vs şahane olmasına rağmen asla tavsiye etmem. schwalbe lastiklere çok para vermeye maxxis'ler sayesinde ikna oldum diyebilirim.

@Tahir Keskin
Hali hazırda
kullanmaktayım. Kuru ve ıslak zeminde performansından memnunum.Son turumda btwin marka iç lastiklerden dolayı sıkıntı yaşadım

tahir bey isabet olmuş, overdrive excel modelini 1 yıldan fazla kullandım ve neredeyse her uzun turumda kritik anlarda çok defa patladı bu lastik. akıcılığı vs şahane olmasına rağmen asla tavsiye etmem. schwalbe lastiklere çok para vermeye maxxis'ler sayesinde ikna oldum diyebilirim.
Tercihimi CST Platinum Protecter'a kaydırmayı düşünüyorum ama Schwalbe gibisi yok tabii. :D

Lastikler burada var gözüküyor.
(link)
Not:Ben de bu lastikleri bir müddet kullandım.Önemli bir sorun yaşamadım.

Amma kararsız kaldım he. :koptum:

@Tahir Keskin schwalbe maraton indirimde iken almıştım, 28 lik maraton, 185 tl idi. maxxis le fiyat farkı nedir bilm. ama değer bence..
bisikleti aldığımda durano plus vardı 23 luk, o bile hiç patlamadı 1000 km ye yakın...oysa çok yeni de değiller yanlarda ufaktan çatlamalar var.

İkisi de 60 TPI. İkisi de telli,katlanmıyor.Fiyatları da birbirine çok yakın...
Ancak sadece bir lastikte 250 gramdan fazla fark var.CST 835 gram,Maxxis 580 gram gözüküyor.
CST'nin koruması belki biraz daha iyi olabilir.
(link)
(link)

sonuç nedir bende kararsızım cst mı maxxis mi
@Tahir Keskin hangisini adlınız

Son düzenleme:
Geri